Facem succes

Un rezumat al succesului din ultima perioadă:

Concerte Hi-Q:
Sunt 3-4 concerte pe săptămână, în general pe scene mari, acolo unde ne putem desfăşura cu trupa noastră live. Pentru că din luna mai 2007 cântăm exclusiv cu band.
Vezi imagini din turneu în cele 7 episoade din serialul “Hi-Q noi, Hi-Q Mercedes-Benz Vito”. Şi câteva filmuleţe realizate cu telefonul de pe scenă aici.
Sunt între 60.000 şi 80.000 de km făcute pe an.
Zic: sunt fericit că organizatorii de concerte din România ne aşează mereu cap de afiş la concerte, mereu încheiem spectacolele. Nu sunt multe trupe care pot încheia fulminant un concert mare (vezi Voltaj, Holograf, Loredana) iar noi am ajuns una dintre acele trupe.

“Dansez pentru tine” ProTV:
5 zile din 7, 5-6 ore pe zi. Asta înseamnă antrenamentele pentru o emisiune de succes! În fiecare vineri începând cu 17 octombrie lupt pentru un vis. Şi dansez frumos :-)
Vezi înregistrări de la Buftea pe contul meu de QIK
Zic: n-am văzut în viaţa mea o echipă mai mare şi mai bine organizată ca la “Dansez pentru tine”! Felicitări tuturor, atmosfera e relaxată, programările sunt stricte, totul e ca la carte.

Hi-Q TV:
În februarie am lansat prima televiziune online a unei trupe româneşti. A fost o provocare pentru noi şi iată că din nou Hi-Q inovează. Momentul în care am dovedit că nu e doar un moft ci un lucru serios a fost parteneriatul cu Mercedes-Benz Vito.
Zic: lucrăm la o nouă versiune grafică a televiziunii, mai interactivă, mai uşor de folosit.

Webstock

eOk.ro:
În luna mai când am relansat site-ul am promis că facem cel mai tare site cu muzică din România. În octombrie, la doar 5 luni distanţă, eOk.ro primeşte premiul pentru cel mai bun site Video-Audio la Webstock Awards 2008.
Succesul nu stă doar în traficul mare de pe site sau numărul de link-uri primite sau câte melodii se ascultă. Facem succes pentru că suntem singurii din România care au muzică gratuită LEGAL! Am semnat cu majoritatea caselor de discuri de la noi, plătim drepturi de autor şi de producător.
Zic: pe lângă zecile mii de melodii româneşti eOk.ro are dreptul exclusiv să difuzeze pe internet şi câţiva artişti străini de top – Jay Sean, Lexter, Ministry of Sound.

Scenă proprie:
Artiştii ştiu foarte bine ce important este să ai instrumentele şi sculele tale. Nu depinzi de organizatori, de cheful tehnicienilor de la locaţie, cânţi mereu în aceleaşi condiţii, poţi face performanţă. Din octombrie trupa Hi-Q are backline şi boxe proprii şi sunt atât de fericit că după 12 ani am investit banii în viitorul nostru. În meseria noastră.
Zic: mulţi se plâng de condiţiile tehnice din ţară, dar de ce nu investesc pentru a le fi mai bine? Oare de ce Holograf, Voltaj, Proconsul, Direcţia 5 nu se plâng de condiţii? Răspunsul îl ai mai sus…

Hi-Q.FaceSucces.ro :-)