Ajuta blogurile, fii cu ochii pe online, fii deschis

Creative Commons - http://flickr.com/photos/myuibe/

Azi vreau să zic:

Image and video hosting by TinyPic

Bloggerii şi cei cu site-uri de muzică nu sunt “piraţi” pentru că vor să fie sau pentru că sunt nişte oameni rău-intenţionaţi. Ci pentru că legea încă nu acoperă în totalitate noua tehnologie. Aşadar artiştii/autorii/casele de discuri nu trebuie să se poarte cu ei precum te porţi cu nişte infractori…

Bloggerii care pun muzică pe site-urile lor personale sunt iubitori ai muzicii. Ei sunt fanii pe care toţi artiştii îi visează! Ei sunt cumpărătorii pe care casele de discuri îi caută mereu. Ei sunt PR şi marketing care lucrează pentru tine gratuit. Ai pedepsi un om care vrea să te ajute?

Nu sunt nişte hoţi, sunt oameni care vor muzică. Muzică 2.0 poate…

Image and video hosting by TinyPic

Mai mult decât atât: ca artist sau producător fii cu ochii pe online.
Împrieteneşte-te cu Sergiu Biriş (Trilulilu.ro), cu Călin Fusu (Neogen.ro), Orlando (Apropo.ro) – ei vor fi distribuitorii şi promovatorii tăi de peste câţiva ani. Ei vor fi radiourile şi televiziunile. Vei vrea să fii pe prima pagină Trilulilu mai mult decât îţi doreşti acum să ai un videoclip în heavy-rotation pe MTV.

Image and video hosting by TinyPic

Ţine-i aproape pe bloggeri!
Zoso, Piticu, Pyuric, Tudor, Kristofer vor fi “directorii de programe” de astăzi pe care toţi artiştii îi curtează. Bloggerii vor fi noile label-uri, noile reviste, noii trend-setteri.

Când am lansat eOk.ro mi-am propus să schimbăm ceva în muzică. Singura şansă a noastră şi a oricărui artist/autor/producător este să fie mai bun decât pirateria.