JJ live în Tribute – o revelatie!

Am fost aseară la primul concert live al lui JJ, artista hiphop venită de câțiva ani în România. Pe numele ei românesc Ioana.

Din start vreau să vă spun: sunt impresionat!

Am fost la zeci de concerte hiphop și problema cea mai mare a tuturor MC-ilor este prestația live: piesele sună prost în concerte, vocile cedează repede, artiștii își pierd suflul în prima jumătate de oră, nu se disting multe din versurile originale. Sunt doar câțiva rapperi care au experiența și dicția pentru a susține un concert live de calitate.

Cu acest gând am plecat aseară în Tribute unde JJ își lansa primul mixtape – Stars and Stripes.

Concertul a fost live cu band, alături de JJ cântând un baterist, un basist, un chitarist și Mitza (Agresiv) la scratch. Cu atât mai dificilă misiune pentru un rapper la primul lui/ei concert!

Sunt impresionat pentru că JJ aseară a fost mai bună decât majoritatea rapperilor pe care i-am văzut live… De la piese de stare până la melodii de party, de la funk la hiphop și disco, această rapperiță a transmis emoție și energie în fiecare melodie!

Adaug aici dicția și interpretarea impecabilă în engleză care m-a impresionat atât de mult încât pot spune cu mâna pe inimă: JJ este o revelație!

Deși la primul ei concert, artista a fost aseară la același nivel cu invitații ei bărbați mult mai experimentați. Și de multe ori chiar mai sus…

JJ este un artist care merită toată admirația mea, un viitor star.

Vezi interviul meu cu JJ pentru Musichat.ro