Will.I.Am de la Black Eyed Peas va produce următorul album U2

William Adams, fondatorul și producătorul trupei Black Eyed Peas este unul dintre cei mai de succes compozitori americani din ultimii ani.

Trupa lui a doborât recorduri de vânzări și de difuzări, reușind să aibă două single-uri consecutiv number one în topul Billboard pentru 20 de săptămâni! Iar ca producător a compus pentru The Pussycat Dolls, Michael Jackson, Flo-Rida, Rihanna, Usher și mulți alții.

Acum vestea care va enerva oamenii limitați și va naște curiozitatea celor deschiși la minte: U2 va lucra cu Will.I.Am și Danger Mouse (din proietul Gnarls Barkley) la următorul album.

Mie mi se pare o mișcare inspirată și firească, U2 este considerată cea mai tare trupă din lume dar în ultimii ani nu au reușit să lanseze single-uri de succes pentru radio și TV… În pofida turneului lor mondial care a revoluționat industria divertismentului live!

Asta în timp ce Black Eyed Peas au reușit să inoveze de 2 ori în 4 ani, redefinind practic muzica neagră americană și forțând limitele stilurilor muzicale. Un brand de valoarea trupei lui Bono&Edge are nevoie de un suflu nou, iar Will.I.Am este printre puținii compozitori care au reușit să surprindă industria muzicală cu noi sound-uri și în același timp să rămână de succes pe plan mondial.

PS: una dintre melodiile U2 din 2009 a fost produsă de Will.I.Am

Citește mai multe despre această știre aici.