ONLINE: Unde găsim muzică online de Black Friday

Vinerea Neagră este prima zi de cumpărături din sezonul Sărbătorilor de Iarnă. Da, este încă o sărbătoare importată de la americani, un nou motiv să ieșim la cumpărături într-o societate de consum :-)

Totul a pornit în anii ‘60 în Philadephia când Black Friday era black din cauza aglomerației din trafic de după Thanksgiving. Începând cu 2005 această zi este cea mai aglomerată zi de cumpărături din an în Statele Unite și în alte țări care au preluat acest obicei. În România există oferte speciale de Black Friday abia de doi ani, mai ales în magazinele online ale căror servere au cedat deseori datorită cererilor!

————————–

Ofertele speciale sunt motive în plus ca să ne înnoim colecția muzicală! Unde găsim muzică pe Internet vinerea aceasta? E un bun moment să luăm CD-uri, DVD-uri și documentare noi la prețuri mici!

MusicNonStop.ro – nu știu dacă vor face reduceri anul acesta dar merită să stați cu ochii pe ei.

UMusic.ro – magazinul online al casei de discuri Universal Music oferă muzică în format MP3 dar și DVD-uri noi!

eMag.ro – secțiunea MUZICĂ este destul de generoasă, mai ales la muzică internațională. Găsiți și albumul Hi-Q aici.

Discogs.com – Muzică nouă și veche, CD-uri și DVD-uri la mâna a doua. Prețuri bune, dar trebuie să ai un pic de răbdare să ajungă pachetul din Europa sau State.

Juno.co.uk – Viniluri, CD-uri și MP3-uri dar și echipamente pentru DJ și pasionații de muzică. Magazin britanic iubit de fanii muzicii electronice.

iTunes – Celebrul magazin Apple nu prea oferă reduceri, dar dacă stai în UK sau SUA poți găsi oferte reduse la cartdurile de cumpărături Gift Card.

Oare cum va fi anul acesta? Vom avea recorduri de vânzări și la muzică? Își revine piața de muzică așa cum arată statisticile din ultimele luni?

Foto: OakBrook