Start Ups Marathon

ONLINE: Hit Yourself Consulting – agentie digitală dedicată industriei muzicale

Când am scris cartea “Hit Yourself” gândul meu a fost să demonstrez că online-ul a avut un rol decisiv în succesul internațional al noului val de muzică romănească. Vă reamintesc că sunt peste 120 de artiști și trupe românești care au dat lovitura în afara granițelor în ultimii 5 ani! Majoritatea pornind de pe Internet, majoritatea folosind exclusiv Internetul.

Mai multe detalii despre cartea “Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la succes” aici.

coperta Hit Yourself

În toamna asta am trecut la următorul pas: aplicarea teoriei din carte în realitate. Că altfel ar rămâne doar o carte de business și atât :-) Ceea ce nu e puțin, pentru că e prima carte de business din muzica românească, dar nici nu e destul!

Așa că am pus bazele unui nou proiect: Hit Yourself Consulting – Digital Strategy for the Music Industry. Mai pe românește spus – agenție new media pentru artiști, manageri și label-uri. O afacere B2B dedicată unei industrii muzicale de peste 100 de milioane de euro pe an.

Așa că am început să sun artiștii care credeam că au nevoie de servicii online și le-am spus ce servicii oferă agenția noastră. Nu am fost surprins văzând reacțiile artiștilor: “De când căutam pe cineva care să ne ajute pe online!”. Știam că e mare nevoie de servicii online dedicate artiștilor, servicii pe care le pot face agențiile interactive actuale dar… nu știu să “traducă” ceea ce fac pentru oamenii din industria muzicală.

Și nici artiștii nu prea știu ce să ceară.

Aici intervin eu. Știu ce vor artiștii, știu ce pot face specialiștii din digital. Îi aduc la aceeași masă. Construiesc, dezvolt, rezolv.

Start Ups Marathon

Și se pare că sunt mulți cei care consideră că e o idee bună! Luni am participat la un concurs de idei de afaceri intitulat “Start Ups Marathon” organizat de RoAccelerator. Din cele 570 de proiecte înscrise în concurs au fost selectate 50 care au fost prezentate luni la sediul Unicredit Țiriac din București. “Hit Yourself Consulting” a câștigat premiul întâi în valoare de 10.000 euro.

Mai multe detalii despre concursul de idei de afaceri în interviul meu de pe Intreprinzatori.ro

Urați-mi succes! Mulțumesc :-)