Bloguri articole

BLOGURI: Articole pe care le recomand – 24 aprilie 2015

S-au adunat articolele în lista mea de bloguri citite de pe Pocket așa că le revars aici, pentru voi:

Andra a scris despre o problemă a vremurilor noastre, pe care o simt zilnic; soluțiile ei pentru a scăpa [cu bine!] din această situație mi se par inspirate: Prea mult conținut, prea puțin timp.

Cristian vorbește despre ”overshareting” – un subiect care a devenit o modă în ultimele luni și pe care vreau să îl iau în serios: E timpul să protejăm imaginea copiilor noștri.

Ioana scrie prea rar pe blogul ei, dar articolele sunt intime, delicate, profunde și pline de emoție: Despre timp și acceptare.

Alex e un pic dur cu Cristi Minculescu, dar zice bine ce zice și vă rog să citiți articolul lui până la capăt: Când publicul îți dă o palmă morală.

Niște detalii de interior despre celebrul DEX Online: Diacritica.

Re-Marca e un blog dedicat mărcilor și drepturilor de autor, deci e cam nișat; însă acest articol o să placă și celor care nu sunt în domeniu: Logo-uri celebre.

Emi s-a apucat să scrie despre oameni în vârstă, vă las pe voi să aflați de ce o face și pe cine a ales: The #elderproject.

Iulian vorbește despre jurnalism din nou: Despre posesie și înregistrare.

Sore este una dintre cele mai populare staruri pop din România, dar vă invit să citiți blogul ei pentru a descoperi Omul din spatele imaginii: I shall not.

Cristian a făcut un test cu noua platformă de blogging de pe LinkedIN și crede că bloggerii nu mai au nevoie de pagina de Facebook și că ar trebui să studieze mai bine oportunitățile de publishing [și networking] de pe LinkedIN: Poți să renunți la contul de Facebook.

Ari scrie despre iTunes, Spotify, Deezer și TIDAL și zice atât de bine încât revin la acest articol de fiecare dată când uit: Niciunul dintre voi nu a înțeles ce vrea fanul de muzică online.

Foto: Shutterstock.com