Lucruri mici care aduc schimbări mari

Pavel Bartoș mă invită pe scenă și eu intru încrezător.

Dar ezit când mă întreabă “Ce lucru mic ți-a adus tie o schimbare mare?”. Ezit pentru că vreau să dau un răspuns relevant, conștient de oamenii din club care se uită la mine, dar și de faptul că un artist din sală a declarat la un interviu că eu sunt unul dintre idolii ei.

E un răspuns important, așa că ezit câteva secunde, încerc să spun o glumă, apoi recunosc că am făcut-o doar pentru a trage de timp.

Încerc să merg în timp cat mai departe, pentru un răspuns care să fie cât mai important pentru viața și cariera mea… Ceva din copilărie poate? Ceva legat de online sau de muzică?

“Am cumparat un bilet de tren, din acela mic, de carton, cum erau pe vremuri, pentru a merge de la Brașov la București, unde am dat o probă pentru o mare televiziune. După câteva luni, făceam o emisiune de succes care mi-a schimbat apoi toată viața!”

Un bilet de tren. Ceva atât de mic și iată, care mi-a adus atât de mult.

Aveam 19 ani. Exact vârsta artistului din acea sală, care mă consideră acum un idol.

Sigur sunt și alte lucruri mici care îmi fac diferențe mari: cască in-ear de monitorizare a muzicii, verigheta, prima cartelă de telefon… Dar parcă niciunul nu a venit mai potrivit, atunci când aveam nevoie de el, fără pretenții, fără fanfară, modestul carton CFR cu gaură rotundă ca un bob.


Joi, 16 martie 2017, Nestle și Graffiti PR au lansat un nou produs românesc: NESCAFÉ 3 în 1 Piccolino.

NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO este prima cafea 3in1 scurtă, cu cafea 100% Arabica.

Scena descrisă mai sus s-a întâmplat la finalul evenimentului ținut în Loft unde am fost invitat alături de alte vedete, jurnaliști, bloggeri și vloggeri.

Am gustat și eu în premieră noul produs și mi-a plăcut că are spumă similară cu cea de la espresso – o spumă cremoasă care se formează deasupra cafelei. Eu beau cafeaua cu lapte și zahăr, ca să știți :-)

Am aflat de curând că NESCAFÉ este cafeaua nr. 1 în lume, cu multe varietăţi de produse pentru toate gusturile. Pe multe le știți deja, cu siguranță: NESCAFÉ Brasero, Plicuri NESCAFÉ, NESCAFÉ Dolce Gusto – sistem premium şi inovativ de băuturi, NESCAFÉ Gold Blend și NESCAFÉ Espresso, NESCAFÉ Alegria – automate de cafea, NESCAFÉ Milano – aparate profesionale de cafea. Joia asta NESCAFÉ a lansat în premieră mondială un nou produs pentru categoria de 3in1 – NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO.