Luni nici iarba nu creste

Luni m-am resimtit dupa week-end-ul plin, si am dormit cat am vrut, recuperand ore de somn, bloguri de citit, incepand “Un veac de singuratate”. Spre seara, cand imi adunasem curajul sa dau piept orasului, m-am dus la studio sa pregatesc programul de live pentru seria de show-uri Hi-Q din discoteca Tineretului din Costinesti. Loc preferat de noi, unde muzica suna bine, organizatorii sunt prietenosi iar publicul e pus pe distractie! Ca doar e la mare…

Intre timp a venit si Staru, ne-am ciondanit un pic pe sunete, idei si concepte, dar pana la urma am facut un intro de aproape 4 minute, care o sa darame boxele din discoteca! Nu e gata, dar nici mult nu mai e si-l prezentam trupei sa-si spuna parerea.

Mai spre seara m-a sunat cineva de la Pro FM cu o propunere foarte interesanta, la care trebuie sa ma gandesc si sa-i dau un raspuns pana joi. Hm! Chiar interesanta… Iar Bobby m-a invitat la Billy Idol si l-am refuzat, eram prea obosit, iar tipul e departe de gusturile mele. Eu tot astept sa vina U2 si Guns :-)

“One” – U2 feat. Mary J. Blige

[] [] [].