Daca e miercuri iar…

Sunt obosit de programul asta, dar nu ma pot opri deloc, ar insemna sa dezamagesc foarte multi oameni care, ce gand ingrijorator!, depind de mine si de actiunile mele.

Dimineata am tractat Toyota lui Silviu la service, am lasat-o acolo. In masina am auzit in premiera noul single Korect, in noua formula, noul sound, nou, nou… Mi-a placut vocea fetei si balansul piesei, o sa fie bine pentru ei. Apoi m-am dus la studio unde am mai lucrat la intro-ul de concert si la niste clape pentru piesele Hi-Q. Optick mi-a trimis vocile de la noul imn Liberty Parade, poate am timp sa fac un remix, iar Bobby si Adi si-au spus parerea de intro… Surprinzator, lui Adi ii place “Buna dimineata” cel mai mult de pe albumul nostru, e pe primul loc in preferintele lui, mai sus de “Razna” (la care a lucrat si a facut super-treaba)!

Pe la ora 4 mi-a venit prima carte din seria de carti comandate pe Barnes&Noble, si am fost foarte fericit ca sistemul functioneaza, si, iata, in 5 zile lucratoare pachetul a trecut oceanul si a ajuns in capatul celalalt al lumii… E vorba de cartea “The future of music”, pe care am si inceput-o!

Apoi l-am luat pe Babu de la gara, am mai lucrat cu Staru la intro, in paralel pregatind si incarcand track-urile pentru cele 2 piese noi pe care le vom canta de saptamana asta in show. M-au sunat si baietii de la site, se pare ca e aproape gata noul site www.mof-records.ro, abia astept sa-l vada toata lumea!

Seara i-am facut o surpriza enorma bunicii mele de la Boldesti, facandu-i o vizita, inarmat cu niste cd-uri si niste poze cu noi, sa mai dea pe la vecinii care o streseaza mereu! S-a bucurat ca m-am gandit la ea, si am stat putin la taclale.

Noaptea am debarcat din nou in Twice, unde “Petrecerea de miercuri seara” devine mai galagioasa de la saptamana la saptamana! Si tare mi-a placut!! A venit pana si Pepino (de la Parlament, veeeechi prieten cu noi) sa se distreze, in premiera! Plus Parazitii, Cici, Bobby, gasca de la Mariott.

“I will survive” – Gloria Gaynor

[] [] [].