Joi

Joi am dormit mai mult, apoi am fost la banca sa platesc domeniile de net. Apoi la studio unde am rezolvat niste email-uri, am sunat la casa de discuri pentru niste documente, am finalizat layout-ul site-ului pe care il pregatim.

La ora 2,30 am avut o scurta discutie cu o noua trupa careia trebuie sa-i producem single-ul din toamna. Trupa a venit si cu managerul si cu sponsorul, lucru care mi-a placut, am putut hotari impreuna toata strategia. Miercurea viitoare trebuie sa le arat propunerea de piesa.

Din nou Hi-Q, am inceput lucru la alta piesa, si au durat peste o ora discutiile despre stilul cel mai potrivit pentru melodie, ce abordare sa avem, ce bpm, balans, structura, armonie. Am tras un ghid cu chitara rece, urmand ca George si Solo sa inceapa treaba luni. Eu abia miercuri ajung inapoi la Bucuresti, dar am hotarat sa nu pierdem timpul!

La 7 a venit o fata pentru probe de voce. La 7,30 a venit Alex (de la firma de soft TripMEDIA) sa-i dau layout-ul si sa discutam cateva amanunte despre harta noului site. In paralel ii faceam lui Staru track-urile modificate pentru mixerul de show.

Toata nebunia asta avea un scop: sa termin mai repede treaba pe ziua aia, pentru a pleca la mare din seara aceea! Lucru pe care l-am realizat la ora 22,45.

“Unfaithful”-Rihannaa.