Tineretului – 3

Duminica am ajuns de pe drum spre seara, la mare, si am mers la masa, apoi direct la probele de sunet din discoteca Tineretului. Eram curiosi cum este noua scena, cum arata si cum se comporta. Asezarea mini-scenei in fata scenei principale este o idee buna din punct de vedere vizual, dar are aceeasi problema ca (aproape) toate discotecile din Romania: e in fata boxelor, rezultat? Microfonie. Staru a facut pe dracu-n patru sa rezolve problema asta, dar pana la urma nu am scapat 100% de reactii…

Fiind 23 iulie, ziua de nastere a lui Staru, toti prietenii nostri si-au dat intalnire la mare, ziua lui fiind un eveniment monden in gasca noastra, an de an. Dupa probe masa de la terasa noastra favorita din Costinesti s-a umplut, pentru o prima tura de “La Multi Ani!”… Eu am incercat sa prind un pui de somn in hotel in timpul asta si am avut un silentio stampa de cateva ore, incercand sa-mi refac gatul pentru concert.

In deschidere au fost fetele noastre de la TNT, programul scurt, iar pe la ora 2 am intrat noi. Show-ul a fost unul atipic, asa cum il facem noi o data pe an, de ziua lui Staru! La un moment dat el a ajuns pe scena cantand cu noi “Astazi e ziua ta/mea”, si cred ca publicul a fost un pic bagat in ceata de nebunia de pe scena in acea seara… A fost un “one-time-show”, altfel decat il facem de obicei, incluzand in program pana si vechea melodie “Ochii verzi”, pe care n-am mai cantat-o de 4 ani!!

Dupa nebunia de concert am plecat toti, cu DJ si organizatori, cu amici si prieteni, la terasa miniDVG unde, minut dupa minut, venea noi si noi prieteni, astfel incat pe la ora 5 dimineata masa noastra ocupa tot spatiul… Peste 50 de invitati! Super petrecere, super atmosfera, cu Razvan Fodor si Gal, cu DJ Jungle si Geo da Silva, cu Bobby si TNT, toata lumea “buna” :-)

“Unpredictable” – Jamie Foxx feat. Ludacris.