Blog-uri muzicale

Am terminat de citit “The Future of Music – Manifesto for the Digital Music Revolution” si m-am hotarat sa cumpar 20 de copii ale acestei carti si sa le fac cadou tuturor colegilor mei din ARTIS, si tuturor artistilor romani care cred ca merita sa stie ce-i asteapta! Pentru cei curiosi, unul dintre autorii cartii are si blog, pe care l-am descoperit zilele acestea: gerdleonhard.typepad.com

Billboard, cea mai importanta revista de cultura muzicala, cea care publica saptamanal topurile omonime pe zeci de sectiuni (bazate pe statistici SoundScan – pe cand si la noi in tara asta, Dane?), are si ea pagina de blog! Fooooarteee interesanta: billboard.blogs.com De aici am aflat ca tinerii care asculta melodii cu versuri explicite, au parte de “actiune explicita” mai repede decat ceilalti :-)

In fine, Manafu si-a facut putina curatenie in Blogroll si ma gasiti la sectiunea Famous! Unde il gasiti si pe vestitul Lucian Boariu (City FM), cu blog-ul lui simpatic. M-am bucurat sa aflu de acolo ca ii place foarte mult una dintre piesele mele favorite “all times”, al unei trupe lansate de MOF Records, lansare la care am pus si eu umarul putin, la inceput… Melodia este “Tine pasul cu mine” – UNU’ (feat. Dan-OCS), iar cine nu are albumul UNU’ de acum 4 ani sa-l ia repede, e o lectie de muzica, o demonstratie de creativitate si talent!

Imi plac in continuare Blog-urile noi, Blog-uri la feminin, Blog-uri romanesti si Primele Blog-uri de care stiam.

[tags]Blog, Weblog, Billboard, Music[/tags].