Joi si costumele negre

Joi as fi vrut sa dorm :-) dar la ora 12 eram in picioare. La 1 dupa-amiaza ma astepta Adrian Ordean sa vedem cum facem cu spatiul pentru ACTIV, plus Silviu, plus George si Solo pentru a termina ultimele doua piese pentru Hi-Q.

In drum spre studio am trecut pe la EMI Music Publishing ca sa mai pun o stampila pe o declaratie, si sa o semnez. Roxana de la EMI mi-a dezvaluit ca imi citeste in fiecare zi blog-ul :-)

In 5 minute am fixat cu Ordean problema, apoi am mers sus la MOF. Am inceput lucru cu baietii la piesele Hi-Q, si am redescoperit placerea de a compune cu band-ul… E o experienta total diferita fata de stilul solitar de compus/orchestrat de pana acum, cand singurul critic este inima ta, singurul cu care poti sa te certi este sufletul tau.

La ora 15,20 au ajuns si Tibi cu Anya de la Sibiu, pentru a discuta conditiile in care vom lucra piese pentru ea. Dupa ce am terminat cu Hi-Q am avut timp sa le explic ce-si-cum, iar apoi Silviu le-a aratat cele doua melodii care credem noi ca i s-ar potrivi. Silviu a verificat si ambitusul fetei si a descoperit ca o piesa trebuie urcata cu 3-4 semitonuri.

Eu nu am mai avut timp sa stau pentru ca la ora 16,30 trebuia sa fiu cu sculele de concert la Sala Polivalenta unde urma sa cantam seara. Le-am incarcat in masina, l-am luat si pe Staru din drum si am instalat. Eram linistit pentru ca la Polivalenta am gasit Sfinx, iar ei sunt super-profi si ne intelegem foarte bine cu ei!

Dupa instalare m-am dus sa ma schimb, iar la 18,30 eram la concert. Acolo, peste 5000 de oameni, toti barbatii imbracati la costume negre, o galagie si o nebunie de nedescris! Am cantat 5 piese intr-un vacarm ingrozitor, toata lumea tipa si urla, iar mie mi s-a parut o priveliste interesanta sa vad mii de costume negre urland melodiile noastre in cor! Am facut si un bis cu “Razna”!

Seara am dus casca de monitorizare la reparat, apoi m-am relaxat, am citit blog-uri, stiri, am aprins 2 lumanari, am ales cele 5 blog-uri pentru BlogDay2006.

Si am descoperit clipul la piesa Royksopp… Genial!!

“What else is there” – Royksopp

Later edit: Tudor a ramas cu Vama Veche, tocmai am aflat!

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records[/tags].