Cea mai mare salata din Bucuresti

Luni am dormit mult, inca recuperez noptile pierdute/castigate din vara ce tocmai a trecut! Apoi am fost la banca, am vorbit la telefon cu George si am hotarat sa ne vedem maine la studio, am vorbit cu regizorul nostru, apoi cu conexiunea noastra de la clubul Metropolis unde urma sa mergem seara sa vedem locatia. M-a sunat Mitzah sa luam pranzul si am mers la terasa Actorilor din parcul Tineretului… La doi pasi de mine!

Acolo am luat cea mai mare salata din Bucuresti, foarte buna de asemenea, si inainte sa ne infierbantam prea tare in discutii si planuri de viitor, ne-am “trezit” cu Bobby si Oli de la Voltaj! Bucurie, alte salate, aceeasi discutie, gen “voi ce parere aveti, sa facem asa… sau asa…”. Discutiile cu Bobby sunt mereu o bucurie, omul are o gandire structurata, o imagine de ansamblu si o relaxare pe care o gasesc folositoare, dar si agasanta uneori! El de ce e relaxat, si eu sunt mereu in priza? (intrebare retorica, stiu de ce)

Bobby si Razvan Fodor

La ora 18,00 fix eram la club Metropolis iar peste jumatate de ora ajungea si Laurentiu, regizorul nostru. Am facut si cateva poze, ca sa le aiba maine la intalnirea cu consiliul televiziunii. Se pare ca a meritat efortul meu pentru ca i-a placut locatia… Singurul meu semn de intrebare este cum va arata totul in lumina de platou? Lumina este poate cel mai important element intr-o filmare, poate strica un decor genial… :-/

Seara m-am dus acasa si am vazut un film. Iar Staru mi-a dezvaluit ideea lui pentru o noua emisiune, inspirat de mania blog-urilor… Simpla si geniala!

Dupa care m-am gandit sa incep sa-mi cunosc cititorii si am dat drumul la un sondaj – vezi si tu sidebar-ul din dreapta, dureaza 2 secunde! Inspirat de Andrei Rosca.

Later edit: cel mai ascultat radio romanesc on-line, SK Radio, da Hi-Q intr-o mare veselie! Si atentie, difuzeaza mai ales “Buna dimineata”! Extras pe single doar on-line, la o adica:-)

“Umbrela” – Timpuri Noi

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Voltaj, Blogs, Weblogs[/tags].