E marti, e bine, ce bine e!

Marti am fost la banca pe la ora 12,30 apoi m-am vazut cu avocatul ARTIS care mi-a dat niste documente ale Asociatiei. I-am spus care mai sunt noutatile, i-am povestit cum a mers discutia telefonica cu Tataee de la BUG Mafia si ca ma voi intalni cu el saptamana asta sa-i spun despre aceasta initiativa a elitei muzicii noi. Apoi l-am luat pe Solo de acasa cu cele doua chitari si am mers la studio.

La studio George inregistra cu o gasca de lautari pentru un disc popular. Am stat un pic la discutii cu el, i-am aratat revista Story cu stirea despre rolul Nicoletei in noul serial PRO TV, alaturi de Horia Brenciu (care si el inregistreaza piese aici), Ilinca Goia si Iuliana Luciu.

Pe la 3 a venit si Silviu care s-a apucat imediat de treaba la piesa Juliei (Essenza). Piesa trebuie sa fie gata la aniverarea de 3 ani a clubului Essenza, de vinerea asta.

Nicoleta - Tineretului 2006

Pe la ora 5 am avut timp sa fac un pic de contabilitate pentru TNT si sa ma uit pe net de unde sa cumparam niste microfoane noi pentru ele. Tot Shure rules!

Intre 5 si 8 am lucrat la un text pentru o artista noua din Sibiu, si dupa lupte seculare cu silabele si ghidul vocal, am reusit sa spun o poveste amuzanta si fresh! La 8 a venit Staru sa traga o alta piesa si sa-mi distruga tot textul (in mod constructiv, totusi)…

“Say” – Method Man feat. Lauryn Hill (via Novo)

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records, TNT, BUG Mafia, PRO TV[/tags].