Emisiune noua

Saptamana asta cat timp n-a mers site-ul www.hiq.ro s-au intamplat destul de multe! Un lucru bun este ca am primit acceptul pentru proiectul nostru de emisiune TV, la Televiziunea Romana!

Emisiune despre industria muzicala romaneasca! Asadar, Mihai si cu mine vom realiza si prezenta emisiunea “Ce bine e!” la TVR2, in fiecare duminica, in direct de la ora 13. Regizata de prietenul nostru Laurentiu Rusescu.

Despre ce e vorba?

Vom gasi trupe/artisti aflati la inceput de drum si le oferim sansa de a iesi din anonimat. Sansa se va concretiza intr-un set de sfaturi profesioniste pe care o echipa de specialisti le vor da in direct in emisiune.

Alaturi de mine si de Mihai din echipa fac parte: o trupa importanta din Romania, un critic de moda, un om de radio, un producator si un ziarist specialist. Ei vor studia trupa noua, vor da sfaturi, vor consilia din punct de vedere muzical si managerial, ca la sfarsitul emisiunii publicul sa hotarasca daca artistii au cu adevarat potential de a da lovitura!

Emisiunea “Ce bine e!” nu lanseaza hit-uri, pentru ca hit-urile sunt rezultatul anilor de studiu, de munca, de perseverenta si talent! Dar da o sansa celor care au potential, dar nu au promovare, nu au ajutor! Iar daca trupele trecute pe la noi vor ajunge in topurile din Romania, asta va fi si datorita ajutorului nostru si al echipei de profesionisti pe care o vom aduna!

In emisiunea de duminica vom avea invitati 3 Sud Est si trupa Fair Play, Dan Popi (manager CAT Music), Razvan Popescu (Radio21), Nicoleta (Hi-Q), un stilist si un ziarist (acestia trebuie doar sa confirme, o sa-i comunic cand totul e fixat). Andi Antemia si Cristi Brancu (VIP)

Sa fie intr-un ceas bun!

“Iubire” – 3 Sud Est

[tags]Hi-Q, Music, Romania, TV, 3SE[/tags].