Marti>>>Seal

Marti dimineata am facut curatenie prin casa, am mai ascultat din demo-uri, am mai scris mail-uri. Avusesem ghinionul ca primele 2 trupe debutante propuse de mine sa nu poata veni la emisiune si trebuia sa gasesc repede alta trupa care sa aiba toti parametrii necesari.

La ora 14 am ajuns la dentist pentru control, lucrurile merg bine, pot vorbi cu toata gura, sunt fericit! Nici nu stii cat de fericit esti pana nu ti se intampla ceva grav…

Am fost la MOF Records unde George inregistra ceva cu niste artisti, am stat putin de vorba ca eram “ne-vorbiti” de vreo 5 zile, i-am propus sa facem repetitii cu band-ul Hi-Q in studioul mare, pentru ca asa e cel mai usor pentru toata lumea. Mi-a promis ca se gandeste ce trebuie cumparat si instalat, i-am promis ca strang set-up-ul dupa fiecare sedinta de repetitii, ca sa nu-l incurc cu treaba.

La ora 17 am fost la firma de avocatura VP Entertainment Law unde am discutat despre emisiune si posibilitatea ca duminica asta unul dintre avocati sa fie in echipa de profesionisti pentru a ne spune mai multe despre un domeniu “sperietoare” pentru artisti: contractele! Sorin Vasilescu (va povesteam de firma lui si mai demult) a lucrat ani buni in trustul Media Pro in pozitii de top-management, si este unul dintre cei mai importanti oameni pe ceea ce face.

Apoi am fugit prin orasul blocat spre concertul Seal de la Sala Polivalenta unde deja ajunsesera toti: Nico, Mitzah, Staru, Bobby (Voltaj). I-am luat si pe fratii mei mai mici si am intrat dupa ce Taxi terminasera de cantat :-( Dar Seal a fost beton! Voce impecabila, timbru unic, cald, hotarat, atitudine sarmanta. Show-ul nu a fost spectaculos, dar trupa si-a facut treaba bine. Am observat o chestie interesanta: bateristul nu avea instalate cinelele sus, ca la orice tobosar, ci jos, langa tom-uri… Iar microfoanele de ambianta lipseau, sunetul intregului set de tobe fiind foarte apasat, inchis, facand piesele mai dark.

Mi s-a parut putin, a cantat vreo 80 de minute, parca ma asteptam la mai mult. Dar vocea omului… vocea, frate, e divina!

“Love’s Devine” – Seal

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Seal[/tags].