Marti>>>Halloween

Marti dimineata am hotarat trupa care va veni in emisiunea de duminica, se numeste NOX, e o trupa rock cu membrii din Pitesti si Bucuresti. Discutiile din emisiune se vor concentra pe situatia rock-ului in Romania, faptul ca radiourile comerciale refuza de ani de zile sa difuzeze rock romanesc! Pentru asta am invitat 3 oameni de radio cu experienta lunga si putere de decizie in radiourile in care sunt… Oameni importanti, va voi spune cine cand lista va fi definitivata.

Elender.hu

La pranz am fost la dentist, apoi m-am vazut cu contabilul la MOF Records, am platit niste facturi, mi-am facut stampile pentru noua firma. Am mai stat de vorba cu Solo si George despre set-up-ul proiectului Hi-Q din iarna, treaba cu instrumentistii e foarte complicata!… La ora 17 eram la sedinta de redactie la Laurentiu unde am fixat noua amplasare a decorului, ce materiale filmate realizam, ce propuneri de trupe avem pentru urmatoarele 4 emisiuni. Ne-am uitat pe audiente si am descoperit ca avem un public mic dar loial :-) Mai e de muncit pentru audientele pe care le meritam, dar ne bucuram ca audienta creste cand intram noi pe sticla si ramane constanta apoi!

La 18 am revenit la studio, peste o ora au venit si Mitzah, George si Ionut (manager Phoenix). Am stat la povesti cu ei dupa care Mitzah a intrat la inregistrat voci. Eu am mai trebaluit la sectiunea blog/news a serviciului e-OK.ro, care se doreste a fi o metoda de comunicare bi-directionala intre administratorii, editorii, programatorii e-OK.ro si utilizatorii site-ului.

Noaptea ne-am adunat cu totii, toata gasca Hi-Q, pentru o cina semi-oficiala cu Dorian Enache si Cristi Ochiu.

Later edit: intalnirea a fost plina si de calitate, sunt foarte mandru ca lucram cu baietii acestia! Sper din tot sufletul ca treaba sa mearga din ce in ce mai bine!
“Angels” – Robbie Williams

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records[/tags].