Ce mai vorbeste blogosfera – 3

Am zis o data, am zis a doua oara, acum am filtrat ce mai zice blogosfera in ultimele zile si va zic ce mi-a atras atentia.
Lumea vorbeste (Zoso – pasiv, Manafu – activ, Carmen – organizat si elegant, Nihasa – incercand sa fie serios) de a doua intalnire a clublului de networking Netoo, la care am lipsit, desi era joi, pentru ca am avut concert. Hm, nu prea mi-au placut reactiile de dupa, las’ ca ma duc eu data viitoare si am grija sa fie bine :-) Manafu a facut si blog-ul Netoo la adresa netoo.wordpress.com

Zoso preia stirea de la Tolontan care zice ca Vacanta Mare se muta in curand de la PRO TV. Eu ii cunosc personal pe baieti, si am mare respect pentru Mugur. Sunt curios ce se va intampla, ar fi o pierdere pentru ambele parti, asa cum am si comentat (la Zoso, la Tolontan).

Asa cum ne-am obisnuit, Orlando ne tine la curent cu ce mai e nou in media, si aproape ca nu mai vreau sa pierd timpul cu ziarele pentru ca omul asta vine cu noutati (verificate!) pe RSS cum mult inainte sa zica ceva ziarele.

Radu Ionescu si Dragos Novac sunt on fire! Proiectul lor Podio.ro este mereu la zi cu podcast-uri noi. Am un sfat semi-serios pentru baieti: fratilor, nu am timp sa ascult un podcast ca voi aveti deja doua noi on-line! Mai usor, baieti, mai usor! Cel mai interesant pentru mine a fost Iulian Padurariu, desigur!

Eugen si Tudor continua seria Fredo and Pidjin. Gerd “descopera” un nou motiv pentru care protectia DRM e o prostie. Andressa are informatii foarte interesante (cele mai interesante de la post-urile cu Keo) despre cultura, scoala si viata in Polonia. Citeste despre cursuri, brand-ul Romania, deontologie profesionala, scene de tandrete. Oare ma mai asteapta la ea?

“What Goes Around, Comes Around” – Justin Timberlake

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Blog, Weblog[/tags].