Luni>>>Stiri care mi-au atras atentia

Inceput de saptamana, cand toate se aduna de peste week-end, si toate par urgente, toti vor sa fie rezolvate la prima ora! Dar prima mea ora a fost ora 10 cand am trimis articolul despre compozitorul Desmond Child pentru revista “Sapte Seri”. Apoi la 15 eram la Trip Media sa discutam modificarile si imbunatatirile necesare site-ului www.e-OK.ro! Avem nevoie de hosting nou, treaba a inceput sa se umfle!

Dupa ora 16 am fost la studio unde am mai discutat cu George despre organizarea concertului pentru proiectul special Hi-Q. Va fi o mare desfasurare de forte, mi-e si teama sa ma gandesc! Pana seara am trimis cateva mail-uri urgente despre MOF Records, Hi-Q, TNT si e-OK.ro, apoi de la ora 18 Nico a inregistrat voci. Eu intre timp ascultam demo-uri pentru emisiune si cautam solutii pentru invitatii de duminica asta.

Printre picaturi am citit niste blog-uri, stiri si alte site-uri care-mi satisfac nevoia de informare, si am gasit cateva stiri legate de industria muzicala pe care vreau sa ti le arat si tie:

Record mondial la viteza de scriere a SMS-urilor! Ce se plictisesc unii oameni! Ma intreb ce model de telefon a folosit…

TheRegister.co.uk

Niste tipi, fosti grei in MTV, au lansat o televiziune on-line, LX.tv, care “este viitorul” zice o femeie de afaceri care a lucrat cu acest post. Coincidenta (sau nu?) si eu ma gandeam la asta zilele trecute, observand succesul YouTube si sansele mici (minime!!!) ca un proiect muzical romanesc sa poata fi promovat pe sticla in Romania! Radule, Anca, Dan, Dorian, Laurentiu, ce ne facem?

Elton John ar vrea ca religia sa fie interzisa! “Religia organizata nu functioneaza. Ea atrage doar ura” spune el. “Am aproape 60 de ani si nu pot sta deoparte”. Comentarii?

Site-ul MP3.com, care a facut istorie acum cativa ani, dar care a fost nevoit sa plateasca daune in valoare de milioane de dolari caselor de discuri datorita incalcarii drepturilor de autor, revine la obiceiuri vechi. Dar legal, de data asta! Axat mai mult pe recenzii si stiri din muzica, MP3.com ofera din nou posibilitatea de download. Urmaresc fenomenul, cred ca ceva-ceva incepe sa se schimbe in mod profund…

“Keep the Faith” – Bon Jovi (clip, text, poveste)
[tags]Hi-Q, Music, Romania, e-OK, MTV, Elton John, mp3[/tags].