Luni>>>Munci

Luni a fost o zi plina. Iar?…

Dimineata am fost la banca si credeam ca va dura putin, dar am stat peste o ora! O doamna in varsta facea afacerea vietii ei cu niste milioane dintr-un cont in altul, la termen, etc. Apoi la casa un tip adusese vreo 300 de milioane cash… Am stat, nu gluma!

La ora 13,00 eram la Trip Media, firma partenera la e-Ok.ro, m-am hotarat sa fac cate o “sedinta de proiect” in fiecare luni, pentru a fixa prioritatile, sarcinile si termenele pentru saptamana care incepe. Se aduna foarte multe si site-ul devine prea stufos pentru a nu fi organizati! Mai ales cu noile sectiuni pe care le pregatim si care vor face din e-Ok.ro o resursa de informatii despre industria muzicala, resursa unica in Romania. Vreau sa punem un pic ordine in domeniul asta, e prea multa haiducie, prea multi care se ghideaza dupa ureche! Sunt nerabdator!

Dupa ora 14 am ajuns la dentist iar (da, Andressa, la dentist pe bune!) si am suportat cu eroism ultima lucrare de inlocuire a vechilor plombe urate cu portelan! Nu a fost ultima vizita la dentist, dar e ultima masea si sunt frumos:-)

La MOF Records toata lumea lucra, Silviu impreuna cu Adi la niste piese, George tragea voci cu artistii din trustul PRO pentru un colind. Eu am folosit timpul sa mai fac niste contabilitati, sa mai ascult demo-uri pentru emisiunea cu Puya de duminica, sa mai rezolv lucruri prin telefon. Apropo de telefon, fratele meu mijlociu si-a “investit” banii castigati prin munca timp de 2 luni si jumatate pentru a-si cumpara Sony Ericssson M600, un telefon care si mie imi place!

In seara asta ne-am si hotarat unde mergem in Austria, maine rezervam biletele! Yupiii!

Seara a venit Mitzah sa inregistreze o voce pentru proiectul special Hi-Q iar apoi am facut o sedinta pentru pregatirea set-up-ului audio pentru concertul din aprilie 2007. Am fost 6 oameni care si-au pus creierele la munca pentru a hotari toate amanuntele cu privire la sonorizare, scule, locatie, monitorizare, oameni implicati, etc. Eram eu, George Nemeznic (inginer de sunet pentru inregistrat concert), Cristi Solomon (inginer de sunet pentru fata si monitoare), Mitzah, Dorian Enache (manager), Cristi Ochiu (impresar). Raider-ul tehnic e impresionant, desfasurarea de forte va fi… wow! Am emotii!

Dupa ce au plecat baietii am folosit timpul sa inregistram noul podcast de umor al lui Staru pentru e-Ok.ro, asculta-l aici! Despre muzica romaneasca, de la slagare la Usher si Iris!

Noaptea, ajuns acasa, am mancat niste orez de la mama de acasa si m-am uitat la HBO.

“American Idiot” – Green Day

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Acustic, e-Ok, MOF Records[/tags].