Sambata>>>Ziua mea la Predeal

Vineri, de ziua mea, am adunat toata gasca si ne-am dus la Cabana Vanatorului in Predeal. In total am fost vreo 16 iar petrecerea s-a intins pana tarziu, cand am terminat de mancat vanat si muzica s-a oprit, ne-am mutat la o vila in apropiere! Frumoooos! Momente pe care le vom pastra in amintire mereu!… Bobby ne-a cantat la clapa dar si din gura, Staru a fost spumos ca de obicei, Fodor ne-a povestit, Silviu a aruncat cu cartile noi de vizita de Director Artistic MOF Records, Nico a dansat in hora, Mitzah a primit o tocanita personalizata cu “Hi-Q”, Ochiu ne-a spus ce o sa faca in ianuarie, toata lumea s-a distrat!

A doua zi, dupa micul dejun la vila, ne-am imprastiat care incotro. Eu cu fratele meu, cu Bobby si Ochiu am mers in Poiana Brasov, unde Voltaj urma sa aiba concert. Am luat telecabina si am fost pana pe varful Postavarul, acolo de unde poti vedea ambele vai! Am baut o cafea calda la telecabina mica, am ras, ne-am relaxat. Dupa mica excursie montana am luat masa acasa, in Brasov, la mama. Apoi am plecat la Bucuresti.

Au fost doua zile perfecte si sunt fericit ca i-am avut alaturi de mine! Meritam doua zile in care sa ma las dus de val, fara probleme cu studioul, cu trupa, cu emisiunea, fara internet, fara blocaj in trafic si nervi! Doar noi, mistretii, muntele si bucuria de a trai! M-am simtit cel mai bine din lume!!

Multumesc tuturor celor care mi-au urat “La Multi Ani!” prin SMS, telefon, e-mail, blog, sau prin viu grai! 10x a lot!

“The World’s Greatest” – R.Kelly

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Predeal, Brasov[/tags].