Miercuri>>>SAAB rules

Am uitat sa va spun saptamana trecuta, cand am fost la SAAB sa-mi pun cauciucurile de iarna. In primul rand a fost pentru prima data in viata mea (am avut Dacia, Cielo si Toyota) cand am putut face programare pentru maine la orice ora am vrut, desi era seara! Am ajuns acolo, un tip a venit si mi-a explicat respectuos ce va face, cat va dura, mi-a luat cheia de la masina. Noul sediu SAAB arata impecabil, e luminos, curat, stralucitor, aerisit! Parca esti chiar in Suedia, la ei :-)

O secretara m-a invitat sa iau un loc si m-a intrebat: “Ceai, cafea, apa?”. Canapelele de acolo sunt prea misto pentru o receptie de firma… Cand am vrut sa vad ce se intampla in spate, in service, am intrat linistit si am re-descoperit aceeasi atmosfera ca in receptie: curat, liber, spatiu deschis. Parca nu eram intr-un service. Liniste si oameni curat imbracati.

Dupa o ora in care am stat la povesti chiar cu patronul care socializa cu clientii si care, auzind ca ma intereseaza un SUV pentru la anul (ma dadeam si eu mare, nu vorbeam serios 100%), a sunat un prieten de la alta firma de autoturisme sa imi faca rost de un deal mai bun decat gasisem eu! Atentie! De la alta firma, alta marca, altceva…

Si ca totul sa fie perfect, dupa fix o ora a fost gata, rotile vechi mi le pastreaza ei pana la primavara, au facut si echilibrare, si totul m-a costat 60 de RON. Inclusiv TVA.

SAAB m-a impresionat din nou. Impecabil, cu clasa, cu respect pentru fiecare client.

Multumesc Suedia!

“Uno” – Muse 

[tags]Hi-Q, Music, Romania, SAAB[/tags].