Sambata>>>De ce imi place “I Don’t Want To Miss A Thing” Aerosmith

Aerosmith si albumul “Get a grip” au un loc special in inima mea, tii minte coperta pe care era o vaca tatuata cu logo-ul trupei?

Dar “I Don’t Want To Miss A Thing” este cu adevarat speciala! Pentru ca se leaga de o perioada plina de schimbari, de hotarari, de decizii care mi-au schimbat viata! Terminasem liceul, luasem Bac-ul cu medii foarte mari, apoi am dat la 3 facultati: Automatica din Bucuresti unde visam de 4 ani sa ajung, Electrotehnica din Brasov si Hyperion din Bucuresti, acestea doua din urma ca rezerve daca “Doamne fereste!”.

Desigur, am intrat la toate 3 facultati, cu 10 pe linie, iar media de 9,35 de la Bac ma punea pe un loc fruntas pana si la Automatica unde fusesera 12 pe loc! Ce mai, parintii mei erau fericiti, eu eram fericit, toata lumea era bine! In plus, lucram la o firma in Brasov impreuna cu Mitzah si alti prieteni din copilarie, eram bine platiti, totul era super!

Pentru Bac si intrarea la facultate luasem o pauza de un an cu Hi-Q, desi eram foarte cunoscuti pe plan local si avem ceva succes. Dar visam sa reluam trupa imediat ce intram la facultate in Bucuresti impreuna cu Mitzah.

Si acum schimbarea: Mitzah se hotaraste sa ramane la facultate la Brasov!!… Toate planurile pe care le facusem impreuna se naruiesc, era clar ca nu puteam continua cu Hi-Q eu fiind la Bucuresti si el la Brasov, iar la Brasov aveam banii necesari, fiind angajati! Dar visul meu dintotdeauna sa ajung la Automatica la Bucuresti se indeplinise, toata lumea era mandra de mine, ce sa ma fac?

Intr-o dupa-amiaza, cand mai erau doar 2 zile in care sa ma hotarasc la ce facultate raman, am mers cu Mitzah si prietena lui la cinema Patria, sa vedem “Armaggedon”. Sentimentele din sufletul meu erau contradictorii si eram sub stare de stress, pentru ca trebuia sa iau o hotarare foarte importanta pentru viata si cariera mea, chiar in ziua aceea. Din acest motiv cred ca am plans de 3 ori la filmul ala, mai putin datorita actiunii lacrimogene de pe final, mai mult datorita presiunii si gandurilor mele!

Cand am iesit de la film ma hotarasem: raman si eu la Brasov, continuam Hi-Q, renunt la Automatica si urmez facultatea la Brasov! In urmatoarele 6 luni realizam primele piese la DJ Phantom, intram pe Radio Contact, peste un an faceam mega-concertul “Hi-Q si Prietenii” cu invitatii Voltaj, Andre, Teo&Mircea, DJ Phantom, MCii Radio Brasov.

Momentul acela a insemnat o alegere in viata mea. Probabil ca Hi-Q, emisiunile TV, concertele si albumele Hi-Q, nu ar fi existat daca in acel moment as fi ales altceva…

Tu ai o piesa care ti-a schimbat viata?

“I Don’t Want To Miss A Thing” – Aerosmith

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Aerosmith[/tags].