Vineri>>>De ce imi place “Te astept sa vii” 3 Sud Est

3SE a lansat noul album “Iubire” saptamana asta. Abia astept sa-l ascult, cei trei baieti au fost, din punct de vedere stilistic, mereu cu un pas inaintea colegilor din muzica dance. In ultimul timp s-au redefinit muzical in stilul dance-electro, mai mult spre muzica de club decat spre pop, simtind curentul dominant.

Dar in toamna anului 2000 ei lansau primul “Best of” impreuna cu cartea “3 Sud Est”. Piesa noua care promova pachetul de atunci era “Te astept sa vii”, iar eu am fost la lansarea de la Club Maxx. Noi de-abea ne mutasem in Bucuresti, erau doua cluburi, trei magazine si doua strazi pe care le stiam, eram tare speriat de viata care ma astepta! Locuiam cu Mitzah si Razvan (fostul nostru bodyguard) in cartierul Tineretului, si faceam emisiunea “Totul va fi bine” la Antena1 din Mall.

Am fost la lansarea 3 Sud Est si am auzit pentru prima data “Te astept sa vii”. Am fost uimit! Imi tineam respiratia ca sa aud fiecare nota, totul se misca mai incet in jurul meu, iar eu eram atent doar la piesa! Linia melodica mi se parea impecabila, simpla dar sensibila, in cel mai pur stil Laurentiu Duta, structura era perfecta, balansul piesei era avangardist, sound-ul era unul nou pentru dance-ul romanesc. Scriitura de bas inspirata din drum&bass, premierul Depeche Mode, bridge-ul lui Negrutzu cu influente R&B a la Craig David, toate ma uimeau!

Ajuns acasa inapoi, ma incercau doua senzatii: admiratie si ambitie. Trebuia sa fac si eu o piesa hit pentru Hi-Q!

Peste 3 luni lansam primul nostru hit adevarat, “Cat te iubeam”.

“Te astept sa vii” – 3 Sud Est

[tags]Hi-Q, Music, Romania, 3SE[/tags].