Duminica>>>Zi libera?

Duminica am dormit mult, bolnav fiind, am transpirat mult, dupa care am schimbat patul, si am dormit iar! Pe la ora 14 a venit fratele meu acasa, am mai vorbit despre bursa si actiuni (e in anul I la Finante Banci). Am mancat. Am luat pastile, am baut ceai fierbinte. Lamaie cu miere. Cred ca am baut 2 kilograme de lamai in ultimele 24 de ore…

La ora 17 eram la studio, la MOF Records, unde contabilul ne astepta, pe mine si pe Nico, sa rezolvam hartiile de noiembrie. Apoi Nico a intrat “in borcan” pentru a inregistra voci pentru albumul din primavara Hi-Q. Eu trageam cu urechea la voci si interveneam cand puteam sa ajut, iar intre timp scriam mail-ul pentru ARTIS. Vom face o intalnire miercuri seara, sper sa adun cat mai multi dintre membrii asociatiei. Si sper sa reusim sa ne intalnim mai des si sa fim mai organizati! Desi suntem artisti… :-)

Vreau sa spun ca ma voi inspira pentru intalnirile elitei muzicii romanesti ale ARTIS din formula semi-simpozion propusa de Cristi Manafu pentru Netoo.

“Too Little Too Long” – Jojo

[tags]Hi-Q, Music, Romania[/tags].