Marti>>>Studio si studio

Azi am ajuns mai repede la studio, la MOF Records, pe la ora 13, si bine am facut. Asa am avut timp sa mai pun ordine in hartii, sa vorbesc cu Silviu si sa stabilim impreuna ce piese facem pentru albumul Anyei. Asa de insufletim am vorbit, incat Silviu s-a si apucat de o piesa pentru ea! Asta e bine!

Si Silviu n-a fost singurul entuziast! George a gandit-o ce a gandit-o si a venit cu o idee noua pentru albumul Hi-Q din primavara! Noi am imbratisat din prima ideea lui si l-am luat pe Solo de acasa cu chitara lui, sa faca ghid. Dupa ce a tras vreo 4 chitare am stat la povesti cu George si Solo, despre rock si istorie muzicala in general, eu intrebandu-i pe baieti si apoi sorbindu-le povestile! Mai ales ca Solo imi si exemplifica imediat maniera de cantare a trupei X, sau a perioadei Y, sau a stilului Z. Ceea ce pentru mine era o adevarata minune, o lectie multimedia de muzica si istorie muzicala, cu exemple live! Baietii stiu multe lucruri si eu nu pierd nici un motiv sa aflu lucruri noi!

Pe la ora 17 a venit Nico sa inregistreze voci, terminase filmarile si sedinta foto pentru coperta revistei “Pro TV Magazin”, si speram ca astazi sa termine cele 4 piese ramase! Ne propusesem sa finalizam vocile de lead saptamana asta ca noi, solistii, sa intram in vacanta, iar restul echipei sa continue vocile backing, instrumentele, mixajele. Daca vacanta se poate numi programul asta cu filmari (Nico), intalniri si drumuri (Mitzah), studio (Florin si Staru) si concerte multe (toti), ca doar e decembrie! Dar noua ne place!…

Seara am iesit putin in oras ca mi-era dor sa iau aer, dupa atatea zile de stat in casa si in studio, racit. Am folosit ocazia asta ca sa ma intalnesc cu Adrian Despot (Vita de Vie) sa-i dau contractul ala si cu Alex sa-i dau DVD-uri cu muzica de film ale lui Silviu. Ne gandim ca poate reuseste sa le dea unor producatori de filme americani, mai stii? Oricum, muzica de soundtrack facuta de Silviu suna “ca ocolo”, omul e super-talentat!!

Azi le-am dat sms-uri colegilor mei din ARTIS sa le amintesc de intalnirea de maine, sunt nerabdator sa ne revedem!

“One” – Metallica

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records[/tags].