Luni>>>SAAB rulez! In alte roluri: traficul din Bucuresti, TNT, Hi-Q si hotii din Universitate

Citeam in revista Top Gear ca in India e traficul mai “grozav” decat la noi in Bucuresti! Mai?… cum poate fi? Blocajele se intind de la ora 8 dimineata pana la 9 seara, aproape fara nici o ora mai usoara!

Dimineata am fost la banca, apoi m-am dus la service-ul SAAB de la intrarea in Pipera. Pentru revizie, ma pregatesc de plecarea in Austria si vreau sa fiu la zi cu toate! Acolo, ca de obicei, oamenii s-au purtat impecabil cu mine, atmosfera era incarcata de muzica jazz in surdina, totul curat si luminos. Am facut prima revizie din viata masinutei mele SAAB 9-3 in mai putin de doua ore, cu mai putin de 700 de RON. Surprinzator pentru o marca premium… La Toyota stateam o zi intreaga si ma costa constant peste 1000 RON!!! Felicitari SAAB!

La ora 15,30 fix am ajuns la casa noastra de discuri, CAT Music, aveam intalnire cu Dan Popi, directorul casei de discuri. El a intarziat 15 minute, anuntate din timp. Desi era o sedinta dedicata pentru trupa noastra TNT, am ajuns sa discutam si despre Hi-Q si despre industria muzicala in general. La TNT lucrurile merg pe fagasul normal, suntem in parametrii si in program. Sper ca in februarie sa filmam noul clip iar inainte de vara sa lansam noul album! Cu Hi-Q lucrurile sunt mult mai complicate datorita anvergurii proiectului inceput de noi din luna mai si care implica foarte multe resurse, atat umane cat si financiare. Album care se pare ca il vom lansa in martie-aprilie… Aici inca negociem, pe de o parte noi si Dorian Enache, pe partea cealalta Dan Popi. Fiecare cu acelasi scop final (succesul mondial si inter-galactic al trupei noastre favorite, trupa Hi-Q) dar cu pozitii putin diferite!

http://www.tntonline.ro

Pe la 17,30 am plecat spre centru, la ora 18,30 trebuia sa ne intalnim toti la Centrul Militar din Universitate. Am facut aproape o ora… :-( Am luat “pranzul” la Pizza Hut apoi am mers la cantare. Pe drum de la masina spre Pizza Hut, Nico a fost atacata de 3 tineri care au vrut sa-i fure geanta! Ea s-a luptat cu ei, a tipat si a scapat!… Dar a fost destul de speriata pentru cateva minute! Cred si eu!! Ce porcarie…

Seara am ajuns cu o mica intarziere la MOF Records unde ma astepta Tataee (BUG Mafia). Mi-am cerut scuze ca am intarziat putin datorita faptului ca recitalul nostru a inceput cu o intarziere mare si traficul m-a tinut in loc… Apoi am stat un pic la discutii cu Silviu despre piesele noi TNT, am hotarat sa mai facem doua propuneri pentru single pentru ianuarie, si apoi sa alegem din cele 3! Asa am fixat cu Dan Popi si vreau sa ne tinem de cuvant!

Pe la 21,15 am trecut si pe la Trip Media sa vad noul site www.TNTonline.ro care va fi on-line de maine, se pare! Site-ul oficial al trupei TNT, desigur :-)

Seara am scris articolul pentru “Sapte Seri” si am stat pe messenger, unde aproape toata lumea ma intreba de podcast-ul nou al lui Staru de pe e-Ok.ro iar eu le-am explicat tuturor ca nu a avut timp, fiind plecat cu noi prin tara la concerte! Rabdare, prieteni, rabdare!

“Patience” – Guns’n’Roses

[tags]Hi-Q, Music, Romania, TNT, MOF Records[/tags].