Miercuri>>>Interviu in AcademiaDeShowBiz.ro

2006-12-19 – FLORIN GROZEA: FII AZI MAI BUN DECAT AI FOST IERI

Lui Florin Grozea i s-a asociat in ultimii ani si extensia “de la Hi-Q”, astfel incat mult mai multi il stiu acum drept “Florin de la Hi-Q” decat dupa numele sau real. Ar fi bine de stiut insa ca Florin Grozea, pe langa activitatea de membru al celebrului trio, a inceput de mai bine de 5 ani sa se ocupe si de zona nevazuta a showbizului si anume de partea de productie muzicala, creare si manageriere de proiecte muzicale (in cadrul firmei MOF Records alaturi de partenerul si colegul sau de trupa Mihai…”de la Hi-Q”) si mai recent de reprezentarea intereselor “breslei” producatorilor muzicali pe care a reusit sa-i convinga sa “se adune” in ARTIS – Asociatia tinerilor artisti si compozitori romani. Spun “a reusit” cu admiratie, pentru ca ARTIS inseamna: Laurentiu Duta (3 Sud Est), Florin Grozea (Hi-Q), Bobby Stoica (Voltaj), Marius Moga (Morandi), Smiley (Simplu), Radu Fornea (K1), Ionut Radu, Bogdan Popoiag, Mihai Ogasanu, Vlad Irimia (BUG Mafia), Edi Schneider. Doar elita!

Academia de Showbiz: De curand Hi-Q a implinit 10 ani. Iti mai aduci aminte de inceputuri? Cine v-a sprijinit. Ati avut un manager sau un impresar aproape de voi sau a trebuit sa le invatati pe toate “the hard way”?

Florin Grozea:
In afara de sprijinul parintilor, de cele mai multe ori un sprijin moral, nu ne-a sprijinit nimeni la inceput! Manager? Impresar? Nu existau in 1996! Am fost compozitori, textieri, orchestratori, manageri, impresari, tour-manageri, avocati, toate la un loc. Am fost inclusiv proprii nostri sponsori, adunam alocatiile de elev si cu ele ne plateam orele de studio.

Restul interviului aici! Cititi-l, e bine facut, cred ca e singurul interviu din 2006 care mi-a placut!.