Joi>>>Ce mai vorbeste blogosfera – 4

Ultima oara am “scanat” blogosfera acum 7 saptamani.

Mouse

Am blog-uri noi si interesante sa va propun:

Adrian Despot si compania, adica trupa Vita de Vie, au si ei blog la adresa lor www.vitadevie/blog! Ei ii spun Jurnal, probabil in ideea de a ocoli denumirile engleziste, in spiritul trupei. Post-urile sunt simple si directe, se concentreaza pe activitatile profesionale ale trupei: compun, canta, fac repetitii. Dar si cateva amanunte simpatice “scapate”, cum ar fi prezenta copilului managerului trupei, care vine si el la studio uneori.

Phakiru are un blog pe care l-am descoperit de curand, e interesant si destul de divers. Mi-a placut seria “Hai sa ne promovam valorile” (laudabila idee, frumos pusa in pagina). Au si “Stiati ca?”, de exemplu ce inseamna cuvintele “google” si “yahoo”. Mai nou baietii (pentru ca se pare ca sunt doi co-autori ai blog-ului) fac un inventar al locatiilor unde poti sa-ti petreci Revelionul!

“Capsula Timpului” este un proiect lansat de mai multi bloggeri romani, o initiativa interesant de urmarit! Mi-a placut blog-ul oficial al proiectului pentru ca e foarte bine organizat, in teme – Amintiri, Istorie, Social, Prognoze si formate – Text, Video, Audio.

Florin (Textier) publica raspunsul lui Lucian Mandruta vis-a-vis de cererea lui Valentin Ceausescu de a opri spotul ZAPP.

Eu tot insist cu seria “De ce imi place…” dedicata melodiilor care imi trezesc amintiri speciale. Altii au probleme cu piese excesiv de mult difuzate, de exemplu Deea si Rihanna

Via Zoso: DontClick.it – frumos!!

“Unfaithfull” – Rihanna

[tags]Hi-Q, Music, Romania, blog, weblog[/tags].