Miercuri>>>Am salvat o viata, impreuna – 2

Asa cum ziceam acum cateva zile, sunt foarte bucuros ca am putut face o fapta buna in perioada Sfintelor Sarbatori! Situatia imi statea pe creier si eram foarte dezamagit ca nu am putut sa duc la bun sfarsit ceea ce incepusem (“Hai cu noi sa salvam o viata”)! Desi au fost multi care s-au oferit sa ajute, desi am vorbit cu multa lume, lucrurile intrasera la un moment dat intr-un punct mort, era foarte frustrant! Era frustrant pentru ca stiam ca este atat de usor pentru noi sa salvam un baiat, atat de usor sa-l scapam de sedintele zilnice de terapie chinuitoare… Mai frustrant era ca, dupa balul de caritate organizat de mama lui impreuna cu doamna Irina Palade de la un post TV din Brasov, se adunasera ceva bani, dar acestia nu erau de ajuns! Adica… erau o gramada de bani, dar tot nu se putea face nimic! :-(

Vestea ca echipa emisiunii “Surprize, Surprize” a fost pana la urma de acord sa preia cazul a fost pentru gasca noastra o veste care ne-a luminat viata! Aveam emotii, trebuia sa tinem secret fata de toata lumea, si speram din tot sufletul ca o sa se stranga destui bani in emisiune! Cand am cantat la Patinoarul din Drumul Taberei ne-am intalnit si cu Radu Fornea care stia de la noi de George si i-a povestit patronului, domnul Ilie. Acesta s-a oferit chiar in acea zi sa ne ajute iar noi am sperat ca nu sunt doar vorbe… Nu au fost, omul este un sfant si ii multumim inca o data!

Atat de emotionati eram in ziua aceea la emisiune, incat Nico si Mitzah nu au putut sta cu mine si cu George in camera unde asteptam sa intram la falsele filmari ale emisiunii “Ce bine e!”, motivul pentru care George stia ca se afla la TVR!

A fost atat de frumos ce s-a intamplat apoi, in emisiune! Pentru noi, care stiam prin ce trecea George, au fost cateva minute magice! Speram din tot sufletul ca viata lui va fi mai usoara dupa operatia din Asia, si ca vara viitoare jucam impreuna un fotbal la Brasov!

“With A Little Help From My Friends” – Joe Cocker

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Brasov[/tags].