Miercuri>>>Lucru la MOF Records – Hi-Q si probe de voce

Astazi ne-am trezit din nou la 9 ca la 10 sa incepem treaba. Am inceput-o la 11, ca e greu de dimineata:-) dar ne-am infundat repede in mix-urile pieselor de pe albumul aniversar 10 ani de Hi-Q, si suna al dracu de bine… Am ales track-urile de congas la cateva piese, apoi am inceput sa le impartim pe canale, grupe si subgrupe. George m-a invatat niste trucuri foarte simpatice la mixaje iar eu ma simteam ca la scoala. Ca la o scoala care nu exista, scoala de ingineri de sunet!

La ora 15,30 am plecat sa-i cumpar lampa lui frate-miu dar George a ramas sa mai mixeze. La ora 17 am revenit pentru ca Nico avea de inregistrat. A tras refrenul si bridge-ul de la noua versiune “Ocean de lacrimi”. Apoi am inregistrat si eu pentru “Gasca mea”, versiunea rock’n’roll, strofa mea (pe care am cantat-o in alta maniera si cu linia putin modificata) si refrenul.

Seara Nico s-a dus la teatru iar eu, spre deznadejdea mea, nu am putut sa ma duc cu ea pentru ca aveam programati 3 oameni pentru probe: Alexandra din Pitesti pentru trupa iMusic (vezi concursul de pe e-Ok.ro), Madalin din Ploiesti (interesante piese, talentat copil) si Heat din Bucuresti. Cine mai vrea sa vina la probe de voci? Cineva?! Poate domnu’ din spate, poate domnisoara care vrea sa se lanseze in show-biz, poate copilul care e fan AnimalX si vrea sa se vada la TV,… Nu? Nimeni?

Iata cum arata astazi tabelul unde ne notam piesele Hi-Q, ce am facut si ce mai trebuie facut la ele, daca erati curiosi:
Tb

Stiti o sala de repetitii buna? Si care sa nu fie prea departe… Si dotata corespunzator pentru repetitii cu band?

“Poveste fara nume” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records, e-Ok[/tags].