Duminica>>>Rednex la Eurovision Romania 2007

Rednex. Si scandal, desigur! Va spuneam acum cateva zile ca asa o sa fie, ne place scandalul prea tare ca sa nu-l savuram :-(

Radu Fornea zice bine cand zice ca Rednex ne-ar reprezenta bine la finala de la Helsinki, dar si eu cred ca romanii au prejudecati si nu vor vota aceasta piesa! Desi e un duet cu Ro-Mania si ar putea fi o piesa cu succes in Europa… Vom vedea.

Rednex si RoMania - Evenimentul Zilei

Surprinzator, Vama lui Tudor Chirila nu a intrat in semi-finala, iar baietii au depus contestatie:
“Dupa cateva retrageri “cu cantec” (Mandinga, Andreea Balan si Tony Poptamas), este randul contestatiilor facute de cei ramasi pe-afara.
Primii care s-au inscris pe lista nemultumitilor au fost Tudor Chirila si trupa sa, Vama, cu piesa “Bed for Love”.
Solistul trupei a declarat: “Daca nu am fi facut aceasta contestatie, ar fi insemnat ca acceptam decizia juriului. Noi credem in aceasta piesa, care intruneste toate calitatile pentru Eurovision”, a declarat Tudor Chirila, solistul trupei Vama. “Nu avem nimic cu celelalte piese care au intrat in semifinala”, a adaugat chitaristul trupei, Eugen Caminschi.”
(Ev.Zilei)

Si desigur, Marius Moga care este acuzat de Ionel Tudor ca a plagiat piesa in format tango a trupei Wassabi. Nu am auzit piesa, dar va spun daca e asa sau nu, imediat ce o ascult. Oricum, e extraordinar cum Marius atrage scandalul de fiecare data cand apare undeva!

Voi ce parere aveti despre Eurovision?

“Ochii tai” – Holograf & Tudor Chirila

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Eurovision[/tags]

.