Marti>>>Lucru la MOF Records – Hi-Q, Essenza si TNT

Astazi am ajuns tarziu la studio, la MOF Records, pentru ca a trebuit sa trec pe la banca, la solar, la cumparaturi, si abia la ora 14 am ajuns. Am stat putin de vorba cu Silviu despre piesele noi TNT, am programat fetele sa vina joi la ora 17 sa inregistram inca doua voci pentru single-ul lor nou! Apropo, am primit confirmarea de la publisher-ul (editorul) piesei “Smoke On The Water” – Deep Purple pentru preluarea unei portiuni din piesa pentru TNT!

La ora 15 au venit Bogdan Jianu si Julia (Essenza) sa le aratam propunerea de piesa noua. Nu am avut mai multe piese pentru ei, dar aceea pe care le-am aratat-o i-a dat pe spate! Urmeaza ca Silviu sa finalizeze linia melodica si structura. Dupa ce au plecat ei eu am fugit la Dorian la birou, pentru o sedinta Hi-Q cu mai multe subiecte: clipul nou, scandalul cu manelistii din Craiova si articolul penibil din VIP.

Apoi am fugit inapoi la studio unde Silviu si George terminasera de tras un clarinet la “Poate”. Mi s-a spus ca suna superb! Abia astept sa aud piesa finala!

Dupa ce toata lumea a plecat si s-au mai oprit telefoanele din sunat, m-am pus pe “invisible” pe Messenger si am mai lucrat si eu la piese. M-am uitat putin pe cateva piese incepute mai demult si am avut inspiratie sa scot unele orchestratii din impasul in care ramasesem! Asta e bine… Mai ales ca adunam propuneri de piese pentru TNT si incercam sa definim un stil muzical pentru albumul nou, care sa porneasca de la ce a fost bun pana acum dar sa duca la un nivel mai sus! Desigur…

Seara, cand nu mai puteam de foame, m-am dus spre casa. In drum i-am lasat niste bani claparului nostru si am mai fixat niste intalniri pentru maine. O zi plina!

Ajuns acasa ma suna Serban Huidu (carcotasul sef) sa ma intrebe ce i-a apucat pe aia de la VIP sa scrie prostii iar despre noi! I-am explicat in cateva cuvinte ca realitatea este mult mai simpla si mai ne-spectaculoasa, si i-am spus sa stea linistit ca va fi bine! Oricum, multumesc Serbane de telefon!

Hi-Q

“De iubirea ta mi-e dor” – TNT

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records[/tags].