Vineri>>>Concert la Slatina

Aseara am avut primul concert de anul acesta, la Slatina. Frig-frig, noi pregatiti prea putin cu haine groase, mii de oameni. Dar sunetul impecabil, organizatorii calzi, publicul galagios!

Aveam emotii ca o sa ma incurc la piese sau o sa uit versurile, mai ales ca am ascultat de o mie de ori piesele in varianta acustica la care lucram de cateva luni, a caror linii melodice sunt putin schimbate! Dar a fost bine! Nu a fost bine, a fost excelent! Dupa prima piesa mi-am amintit de ce imi place atat de mult pe scena: este o energie extraordinara, care ne face sa fim atat de fericiti, atat de puternici, atat de deschisi! Acolo ne simtit cel mai bine, pe scena este locul nostru!

Staru era atat de fericit ca am reinceput concertele incat a venit la noi intre doua piese si striga cat putea, de fericire ca suntem iar impreuna, iar pe scena, iar cu miile de oameni care canta impreuna cu noi! Sincer sa fiu am simtit cu energia universului meu se echilibreaza prin venirea lui Mitzah si a lui Staru, parca abia acum sunt in lumea care imi place, in lumea in care trebuie sa fiu! Nu stiu sa explic senzatia, dar simt ca noi patru inchidem un cerc perfect care nu poate exista fara unul dintre noi…

Concert

A fost foarte frumos la Slatina! Am cantat aproape o ora, inclusiv “Totul va fi bine”, piesa pe care o cantam destul de rar in ultimul timp.

“Totul va fi bine” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania[/tags].