Luni>>>Azi se intruneste comisia pentru Eurovision Romania 2007

“O noua comisie convocata de TVR va analiza, maine, acuzatiile de nerespectare a regulamentului de concurs a patru piese finaliste la Eurovision.
Este vorba de piesele interpretate de Simplu&Andra, New Effect feat. Moni-K, Locomondo si Rednex fet. Ro-Mania.
Televiziunea Romana a primit mai multe sesizari legate fie de un posibil plagiat al piesei “Liubi, Liubi, I Love You” (compozitor: Bogdan Marian Tascau – Mister M, interpret: Locomondo), fie de presupuse difuzari ale pieselor inainte de 1 Octombrie.

Conform sesizarilor primite de organizatori, fragmente din piesa Well-o-wee”, interpretata de Rednex feat. Ro-Mania, ar fi aparut pe un CD din 2001 iar fragmente din “Dracula My Love”, interpretata de Simplu&Andra, ar fi fost prezentate la premiile MTV Romania din 2005.
Comisia ce se va intruni luni va fi formata, probabil, din compozitorii Addrian Ordean, Mihai Alexandru si Dan Dediu(seful catedrei de Compozitie de la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti).” (via Evenimentul Zilei).

Despre asta va vorbeam zilele trecute. Si va spun din nou: “Dracula, My Love” (Simplu feat. Andra) nu e plagiat, tehnic vorbind. Scandalul asta la Eurovision Romania este deja prea lung.

Eurovision

“Get Your Freak On” – Missy Elliott

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Eurovision[/tags]
.