Luni>>> Zi lunga cu Hi-Q, MOF, TNT si e-Ok

Saptamana a inceput in forta. Dimineata am citit zecile de mail-uri, comentarii pe blog-uri si pe www.e-Ok.ro despre “Party Crashers”. Apoi l-am trimis pe fratele meu la Scop Computers cu hard-disk-ul de la MOF Records, ala stricat acum o saptamana, sa mai incerce o data recuperarea datelor! Toti de la studio sunt cu nervii la pamant, am pierdut tot, tot, si desi s-au recuperat directoare si fisiere, defapt si acelea sunt corupte si de ne-folosit!

Pe la 13,30 eram la RDS sa fac cerere de mutare a adresei pentru internet si pentru a face un subdomeniu pentru www.hi-q.ro. Apoi m-am dus la contabila de la MOF Records. Surprins de cat de repede le rezolv pe toate m-am dus la Mr. Bricolage (asa ii zice?!) sa cumpar lucruri pentru studioul nou: cos de gunoi, pres la intrare, lavete pentru praf, etc. La ora 15,30 eram la vechiul studio unde George, reintors din Germania unde s-a dus sa cumpere scule pentru studioul nou. Si, impreuna cu Silviu, inregistrau ultimele track-uri de clape pentru “Gasca mea (Rock’n’Roll)” si “Totul va fi bine”. Intre timp au venit si fetele de la TNT pe care le chemasem sa inregistreze cateva cuvinte pentru “Totul va fi bine”: “Fetele se misca… Ahaaa… cu spor!”.

Pe la 16,30 a venit si contabilul firmelor mele si a Nicoletei, a fost si Nico la studio, a venit si Staru, si apoi a venit si Mitzah care a vrut sa re-inregistreze ceva pentru album.

Eu am fugit la studioul nou pentru ca face un dvd cu track-uri pentru repetitiile cu trupa, am mancat niste eugenii cu iaurt intre timp iar la ora 19 fara 3 minute eram la sala de repetitii. Acolo… nebunie! Nu ne mai vazusem de mult, nu gaseam destule cabluri si prize, chitaristii uitasera penele acasa si s-au dus sa le ia, Staru incerca noile casti de monitorizare! Aaaa… am uitat sa va zic: George ne-a luat din Germania 3 casti Shure PSM 200 noi, cu 8 canale de frecventa fiecare, cu posibilitate de mix individual, o nebunie!! Abia astept sa cantam cu ele!

Shure PSM200

A durat aproape doua ore sa ne instalam, sa reglam totul, sa incepem repetitiile, dar a fost OK, mi-a placut cum a iesit. Am hotarat ce piese vom canta, ce vom repeta, am repetat de 4-5 ori fiecare piesa, cu voci aditionale, cine-unde-canta… etc! La ora 22,30 eram prea obositi sa mai continuam, am plecat acasa!

Maine o iau de la capat. Ma uit in calendarul “task-urilor” de pe telefon, pentru maine, si imi dau seama ca trebuie sa ma trezesc pe la 10 dimineata ca sa reusesc sa fac tot ce mi-am propus! Ce-mi place :-)

“Totul va fi bine” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Shure, MOF Records, TNT[/tags].