Sambata>>> Pe scurt

– Aseara m-am intalnit cu un tip ca sa-i propun o colaborare cu Hi-Q, cu frica in suflet ca ma va refuza. Pana sa-i spun ce vreau, el mi-a dezvaluit atat de multe incat la final am batut palma pe o colaborare de 10 ori mai avantajoasa decat venisem sa fac! Oamenii care stiu ce vor au noroc in viata. Noi avem noroc in viata!

– Ieri cei de la Scop Computers unde am dus hard-disk-ul stricat de luni, la recuperat date, l-au certat pe fratele meu ca ii suna in fiecare zi sa afle ce se mai intampla. Desi trecusera 5 zile!… Nu sunt suparat, sper doar ca asteptarea va merita!

– Mi-am cumparat hard-disk extern de 500 GB pentru studioul nou.

– Ieri am copiat toate proiectele Hi-Q din studioul lui Adi Ordean. A fost ultimul lucru care mai trebuia sa-l fac pentru a pleca definitiv in noua locatie.

– Astazi m-a bagat in seama fosta mea iubita. In sfarsit.

– Peste o ora incepem montajul la episodul 2 din “Party Crashers”. Am adunat feedback de la toata lumea si sper sa-l facem si mai bun decat primul! Vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu sfaturi, critici, observatii, propuneri. Timpul si efortul lor este nepretuit pentru noi. Multumim!

– Maine refac niste track-uri aditionale pentru concertele cu trupa. Sper sa le si termin tot maine.

– Marti ma duc la Dan Popi, seful casei noastre de discuri, sa discutam planurile pentru noul single TNT, intitulat “Vodka Russia”. Piesa va fi un mega hit, va promit cu mana pe inima.

– Tot marti trebuie sa termin proiectul pentru colaborarea VP Law (firma de avocatura) si e-Ok.ro pe partea de editoriale.

– Miercuri ma intalnesc cu Zoli (SISTEM) si Anca Lupes (ImpresarOnline.ro) sa discutam despre Adunarea Generala de la UCMR-ADA de pe 8 martie. Despre acest subiect voi mai discuta zilele ce vin.

“Runaway Love” – Ludacris feat. Mary J Blige

[tags]Hi-Q, Music, Romania, TNT, MOF Records, e-Ok[/tags].