Marti>>> Buna dimineata!

Ati observat cat de des spunem “Buna dimineata”?

Astazi lansam oficial melodia “Buna dimineata” in Romania, in doua variante: pop – piesa de pe albumul “Razna”, si acustic – piesa inclusa pe best-of “Hi-Q De 10 ani”. Sunt curios ce radiouri vor prelua varianta acustica, piesa poate putin surprinzatoare.

In aceasta dimineata am fost cu colegii mei intr-un periplu pe la matinalele radiourilor, pentru a ura “Buna dimineata!” tuturor ascultatorilor, dar si realizatorilor de radio.

Radio21

La ora 7:45 eram la Radio21 si am intrat in direct peste Buzdugan si Morar cand comentau stirile din dimineata asta! Le-a placut ideea, ne-au lasat sa le uram “Buna dimineata” si au ascultat varianta pop a piesei. Dupa ce am mai stat un pic de vorba si ne-am amintit ca acum fix 3 ani prezentam matinalul la acel post impreuna cu Ciprian Dinu (acum la Radio Guerilla), am spus “Traiasca Buzdugan!” si am fugit!

KissFM

Am fugit la KissFM unde eram pe la 8:30. Am intrat peste Huidu si Gainusa, le-am urat “Buna dimineata”, le-am spus despre campania noastra “De 10 ani” si despre albumul best-of. Ei au ales sa asculte varianta acustica a piesei, le-a placut, ne-am distrat cu ei! Ne-am amintit de vremurile cand Nico era colega cu Huidu la PrimaTV, i-am admirat fiica lui Gainusa iar Huidu ne-a anuntat ca va avea un prim mostenitor peste aproximativ 2 luni! Succes!

ProFM

Imediat dupa ora 9 am ajuns la ProFM unde i-am “legat de calorifer” pe Nono Semen si Cristi Snebli pentru a spune noi, singuri, ne-ingraditi, “Buna dimineata ascultator de ProFM!”. Sigur, a fost o gluma faza cu caloriferul, dar lui Nono si lui Cristi le-au placut ideea noastra si am ascultat varianta acustica. Apoi am mai povestit cu ei si am ascultat si varianta pop. Am facut poze, am povestit, ne-am mirat ca Schnebli a ales sa se trezeasca dimineata ca sa faca matinal, si asa mai departe.

A fost o dimineata frumoasa!

“Buna dimineata” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Radio21, KissFM, ProFM[/tags].