Marti>>> Mihai Ogasanu goes international

Mihai Ogasanu este unul dintre cei mai talentati compozitori din noul val. Si in acelasi timp unul dintre cei mai modesti si retrasi dintre tinerii artisti, foarte rar iese la rampa si in general isi vede de compozitii: Loredana, Cream, Central BPM (proiectul propriu), Vali Barbulescu, Catalina Toma, Barbara Jackson.

Singurul moment cand a aparut la TV cu o atitudine reactionara a fost anul trecut in primavara cand era scandalul cu modificarea legii drepturilor de autor, impotriva autorilor :-( si l-am rugat sa ne ajute! Apoi a intrat si el in ARTIS (Asociatia Romana a Tinerilor Interpreti si Autori) alaturi de cei mai importanti producatori muzicali tineri din Romania: Laurentiu Duta (3SudEst), Radu Fornea (K1), Marius Moga, Smiley (SIMPLU), Bogdan Popoiag (Unu’), Edi Alexandrescu, Ionut Radu, Bobby Stoica (Voltaj).

Acum stirea care ma bucura:
International Songwriting Competition este unul dintre cele mai prestigioase concursuri in care se intrec compozitori din intreaga lume si este jurizat de o serie de personalitati de marca ale lumii muzicale internationale. La editia de anul acesta, Mihai Ogasanu, cu piesa “Up to ya”, a carei partitura vocala este sustinuta in duet cu Jo Black, se afla in finala la categoria R&B/Hip-Hop.
Este o mare onoare pentru Mihai, dar si pentru industria muzicala romaneasca, iar in martie 2007, cand se vor anunta invingatorii, speram ca Mihai sa fie intr-o postura cat mai buna.
De mentionat ca in juriul din acest an se afla nume ca: Tom Waits, Brian Wilson, Jerry Lee Lewis, Sean Paul, Macy Gray sau Tiesto, dar si specialisti ai industriei muzicale, presedinti de case de discuri sau posturi de radio de mare impact.
Marele premiu consta in 25.000 USD cash si alte premii in valoare totala de 20.000 USD, iar premiile pentru fiecare categorie sunt si ele substantiale.

(via RT100.ro)

Ogasanu

Singura supararea a mea este ca datorita plecarii lui din tara nu poate participa la Adunarea Generala a UCMR-ADA (Uniunea Compozitorilor) unde era nevoie de prezenta lui…

Felicitari Mihai, iti tinem pumnii!

“Coast 2 Coast” – Barbara Jackson

[tags]Hi-Q, Music, Romania, ARTIS, Mihai Ogasanu[/tags].