Joi>>> La Multi Ani Nico!

Astazi, 1 martie, a fost ziua de nastere a Nicoletei! La Multi Ani, fata frumoasa!

I-am facut petrecere surpriza imediat dupa emisiunea de la MTV TRL si a fost chiar foarte tare! Ea iubeste petrecerile surpriza :-)

Nico

Au fost aproape toti prietenii ei cei mai buni, iar pe final de seara eu m-am pus langa Bobby (Voltaj) si Gabi Cotabita (VH2) si am povestit de muzica, de trupa, am cerut sfaturi de la oameni cu mult mai multa experienta decat mine. Am retinut o ideea spusa de Cotabita, pe care nu o s-o uit: “Lumea vede concerte superbe cu artisti de afara si spune: normal, au multi bani, fac performanta! Dar ei gandesc gresit, ei pun caruta inaintea boilor. Pentru ca performanta aduce bani. Nu invers…”

Iar Bobby, un tip foarte echilibrat si direct, mi-a spus la un moment dat: “Nu exista corect si incorect, in arta totul e subiectiv! Nu cauta formule, nu exista una singura, perfecta pentru toata lumea. Cauta formula ta, cea care functioneaza pentru tine.”

Nico a primit printre altele cateva tablouri facute de/cu prietenii ei cei mai buni, cu tot felul de ipostaze din trecutul indepartat sau apropiat. Foarte personale, foarte frumoase.

Am plecat destul de devreme, maine la ora 12 avem repetitii la sala.

“Hero” – Enrique Iglesias

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Nicoleta Dragan[/tags].