Vineri>>> Sergiu de la TriluLILU.RO

Azi trebuia sa ma intalnesc cu Cosmin Selesi (Pro TV) dar nu a terminat filmarile in timp util. Asa ca ziua a inceput cu DACIN-SARA. Apoi avocatul care ma ajuta la OSIM. Apoi Sergiu de la Trilulilu.ro care tocmai se intalnise cu Zoso. A vorbit mult dar bine, are idei si bun simt de Cluj, e mult mai tanar decat mi-l inchipuiam!

Later edit: dupa-amiaza m-am intalnit cu contabilul meu la studio pentru niste hartii. Si cu un artist care a venit sa-si ia piesa.

Dupa-amiaza mi-am petrecut-o in liniste, in studio, realizand 6 fundaluri pentru “Stirile e-Ok.ro”. Foarte multa lume m-a sfatuit sa pun un fundal muzical stirilor prezentate de Gina Pistol, iar noua ni s-a parut buna ideea! Le-am compus eu, ca sa nu-mi mai pierd timpul cu contracte de sincronizare, drepturi autor, etc. Si mi-am amintit cat de mult imi placea jungle si drum&bass acum 10-12 ani! In doua ore am facut niste loop-uri ritmate, gen “pres” muzical (cum se zice in televiziune).

Seara am mers la film cu fratii mei mai mici. Am vazut cel mai prost film, “Ghost Rider”. Extrem de prost si de tras de par…

Noaptea am fost la deschiderea noului club “Pat”, al lui Cornel Stania, unde m-au invitat Matteo si Delia. Am stat vreo doua ore, a fost dragut! Mai ales cand am inceput sa cantam, acompaniati de un pian, orice! Eu si Cabral am avut de indeplinit o porunca de-a lui Cornel si a trebuit sa fim primii care canta. Apoi au cantat toti. Dragut.

“Killing Me Softly” – Fugees

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Blogs, Trilulilu[/tags].