Duminica>>> Noul clip Hi-Q pe TriluLilu.ro

Comunicatul de presa TriluLilu.ro care anunta parteneriatul nostru. De ieri noul clip “Buna dimineata” poate fi urmarit on-line de oricine, pe www.TriluLilu.ro/Hi-Q.

Trupa Hi-Q si site-ul romanesc de sharing www.trilulilu.ro au facut primul pas al unei colaborari care va aduce o multime de surprize fanilor celor doua brand-uri romanesti

Ultimul videoclip Hi-Q la noul extras pe single, intitulat “Buna dimineata” poate fi vizionat online, in exclusivitate, pe site-ul www.trilulilu.ro. Membrii fan clubului trupei Hi-Q au avut placerea sa vizioneze online o varianta personalizata pentru ei, inca dinainte ca videoclipul sa apara la TV.

„Buna dimineata“ este primul single de pe albumul best-of al trupei, intitulat „Hi-Q De 10 ani“, un album inregistrat live 100% si cu variante acustice ale celor mai frumoase 15 melodii din istoria trupei.

Trilulilu (www.trilulilu.ro) este singurul site romanesc pentru upload nelimitat, vizionare si sharing de video, imagini si audio. Trilulilu este o experienta noua pentru Romania sub un nume pe care il veti intelege mai bine accesand www.trilulilu.ro. Curat, destept, simpatic si interactiv – asta inseamna Trilulilu.

Ai vazut clipul? Cum ti se pare? Am mari emotii, spune-mi parerea ta!

“Buna dimineata” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania, De10ani, TriluLilu[/tags].