Vineri>>> De ce imi place Hi-Q (6)

Hi-Q a implinit 10 ani iar prietenii trupei ne spun de ce le place Hi-Q. Citeste si restul povestilor (5-cinci 4-patru 3-trei 2-doi 1-unu)

Simona spune:
“Trei zile de nesomn in Bucuresti, Hotel Phoenicia cu toate canapelele si cafea, cu oameni din toata tara impartasind idei si “Buna dimineata”, de la Hi-Q. Inca mai simt senzatia ciudata de a asculta melodia asta in holul hotelului, unde somnul nu avea nici un sens si noi puneam in plan un nou proiect al asociatiei SPP.
Nu mi-au placut niciodata Hi-Q, muzica romaneasca e si a fost pentru mine ceva neinteresant si melodii gen “Gasca mea” sau altele erau tocmai ce-mi displacea mai mult la petreceri. Sunt genul care asculta smooth jazz noaptea pentru a se relaxa in timp ce face intercunoastere cu cei dragi plecati in lumea de dincolo de messenger.
Cum l-am cunoscut insa pe Mihai, in Bucuresti in cea mai urata zi cu ploaie , plictisit de tot si toate, de parca era un prieten pe care il gaseam intamplator, cum s-a insistat pe ideea ca nu exista cuvantul fan ci doar prieten al acestui “band” m-a facut sa cred ca “Buna dimineata” e o melodie care merge de minune atunci cand n-ai nici un chef, dimineata cand te trezesti si-ti spui “oh nu, ce zi ma asteapta..”.

(Simona, 21 ani, Bacau)

Au trecut 10 ani, noi suntem pregatiti pentru urmatorii 10.

“Buna dimineata” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania, de10ani[/tags].