Marti>>> Ce carti citesc in perioada asta

Incerc sa reduc minutele de TV si in ultimele luni am reusit o medie de 30 de minute pe zi… De asemenea, incerc sa nu exagerez nici cu net-ul, mai ales ca de cateva zile am internet si la studio, din nou. Si incerc sa citesc cat mai mult.

Iata cartile din perioada asta:
“Guerrilla Music Marketing” Bob Baker – un ghid cu peste 200 de idei de promovare pentru artistii si compozitorii care doresc sa-si ia cariera in propriile maini. Foarte interesanta carte, am cumparat-o prin Barnes&Noble.com

“Make Mine Music” Bruce Swedien – o carte auto-biografica a unuia dintre cei mai tari ingineri de sunet din istorie. Bruce dezvaluie tehnicile pe care le foloseste dar si povesti interesante despre artistii cu care a lucrat. O carte pe care o iubesc, recunosc in acest om pasiuni pe care le incerc si eu.
Bruce Swedien

– “Introducere in studioul analizei tehnice” Reuters – o carte pe care fratele meu cel mic a cumparat-o pentru mai multe informatii despre bursa. Am rasfoit-o si eu, si am descoperit o lume extrem de interesanta!

“Bono – In conversation with Michka Assayas” – carte auto-biografica a celui mai mare star rock din lume. Viata lui, in format de intrebare-raspuns. Cartea este foarte groasa si desi am inceput-o acum cateva luni, nu am terminat-o inca.
Bono

“The Saints Are Coming” – U2 & Green Day

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Bob Baker, Bono, Bruce Swedien[/tags].