Joi>>> Mesaje de la prieteni

D. zice: “Daca ajunge Vacaroiu presedinte interimar, eu plec la capsuni in Spania”.

R. zice: “Actiunea asta [a Parlamentului] e egala cu zero. Judecatorii au hotarat ca nu a incalcat legea.”

M. zice: “RIP. Democracy in Romania died today”

I. zice: “Ce s-au apucat astia din Parlament sa-l dea jos? Alte probleme nu avem? Ce au facut ei atatia ani, in afara sa-si dea legi pentru ei?”

C. zice: “Parazitii au zis-o de mult: Intr-o tara de c____, totu-i pe dos/ Privesti in sus – totu’ merge-n jos”

D.B. zice: “Pe scurt, 322 de statuti au dovedit ieri ca ceea ce-i nemultumea cu adevarat la seful statului era ca nu le mai dadea si lor putin Constitutia la incalcat. Asa ca bravii pucisti s-au apucat sa-si faca singuri dreptate si au facut Legea fundamentala posta, cu frenezia unor participanti la Bacchanalii.”

A. zice: “Domnii parlamentari cand era vorba sa voteze o lege dormeau in sali pe cand acum cand e vorba sa il dea pe Basescu la o parte au venit toti sa voteze.”

D.F. zice: “E bine sa ne revoltam. Insa si mai bine ar fi sa ne folosim toata energia pe care o avem ca sa-i determinam pe toti romanii indolenti sa MEARGA LA VOT!”

C. zice: “Ce s-a intamplat e suparator si jenant, dar perfect legal. Parlamentul e ales de popor si decide ca Basescu a incalcat constitutia, iar Curtea Constitutionala analizeaza si concluzioneaza ca Basescu n-a incalcat constitutia. Dreptatea e relativa, puterea e efectiva”

R. zice: “Sa rupem legaturile care ne tin lipiti de trecutul blestemat! Tara are nevoie de tine. Tu ce faci pentru ea ?

[tags]Suspendare, Basescu, Romania[/tags]
.