Duminica>>> Primul concert Hi-Q in formula extinsa

Aseara am avut primul concert cu trupa de instrumentisti! A fost un recital de peste 80 de minute langa Iulius Mall, din Timisoara. Am inceput cu “Buna dimineata” (varianta dance), “Ce bine e!” si “Razna”. Apoi calupul de piese mai lente: “Dor de tine, dor de noi”, “Un minut” (mereu o piesa iubita de toata lumea), “Buna dimineata” (bossa-nova). Apoi lucrurile au explodat la “Poveste fara nume” (la care lumea deja canta in cor fiecare vers), “Tu esti dragostea mea” si “Da muzica mai tare!!!”. La aceasta din urma Papu a cantat cu chitara electrica si toata multimea a fost in delir, totul a sunat foarte galagios, si plin de energie, oamenii sareau si tipau in cor! M-am simtit foarte bine pe scena si eram bucuros ca noua abordare a pieselor, un pic mai dinamica, a prins atat de bine!

Concertul s-a incheiat desigur cu “La la la (I Will Survive)” si “Gasca mea”, pe finalul careia Mihai a facut prezentarea fiecarui membru al trupei! Trecuse deja peste o ora de la intrarea noastra pe scena.

Tineretului 2006
(Tineretului 2006)

A fost intr-adevar un concert bun si sunt foarte multumit de colegii mei, atat cei de pe scena cat si cei din tehnic. Am avut emotii dar se vad pregatirile pe care le-am facut aproape in fiecare zi de 4 luni! Si rezultatele se vor vedea din ce in ce mai bine pe masura ce ne intram in mana si ne obisnuim cu scenele tarii!

Suntem atat de nerabdatori sa cantam in noua formula de 3+6+4 (solisti, instrumentisti, tehnic) si sa auzim reactiile oamenilor! Abia asteptam concertele din Tineretului-Costinesti!

“Da muzica mai tare (2001)” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Timisoara, de10ani[/tags].