Marti>>> Premiile MTV Romania – Sibiu 2007

Saptamana asta, joi 10 mai, se tin Premiile MTV Romania. Iata nominalizarile! La sectiunea “Cea mai bun grup” sunt nominalizati: Hi-Q, 3 Sud Est, Akcent, DJ Project si SIMPLU.

De ce merita Hi-Q acest premiu:

– am lansat doua albume: “Razna” (cu doua single-uri de top “Razna” si “Ce bine e!”) si “De 10 ani va multumim!” (cu single-ul “Buna dimineata”)

– albume consistente: unul cu 10 piese diferite, unul cu 14 piese diferite

– trei single-uri de succes intr-un singur an

– am prezentat Premiile MTV 2006

– am realizat emisiunea despre industrie muzicala si artisti debutanti “Ce bine e!” pe TVR2. Aici am adunat elita industriei pentru a pune in discutie situatia din muzica romaneasca si sfaturile pentru trupele aflate la inceput

– am lansat in premiera in Romania programul “Succes Money Back Guarantee”, ca gest al profesionalismului nostru, al seriozitatii si al respectului pentru public. Nici o trupa nu a avut curajul sa faca acest pas.

– am fost prima trupa pop-dance care a trecut cu succes la formula de live 100% cu trupa de instrumentisti. Cererea de concerte pentru aceasta formula de 3+6+4 ne da sperante pentru viitor.

MTV Awards 2007

Statistic vorbind, am fost cea mai activa si mai de succes trupa din Romania. Desigur, asta nu inseamna ca vom castiga! Asta o hotarasc cei care voteaza. Adica voi…

Eu am vrut sa va fac un rezumat si sa vin cu argumente.

VOTEAZA!

“Buna dimineata” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MTV Awards, Premiile MTV, Sibiu, MTV[/tags].