Miercuri>>> Despre Mihai Sturzu in presa si pe net

Saptamana trecuta pe un blog cineva s-a uitat la “Destept are Antena2”, matinalul prezentat de Mihai Sturzu, colegul meu.

Mihai Sturzu

Apoi este vestita Andressa care a avut timp sa se uite la TV si ne povesteste:
In fine, Mihai prezinta acum de la 8:00 la 10:00 o emisiune pe Antena 2. Eu am prins numai o jumatate de ora (eram ocupata cu dra. Senzual mai devreme) dintr-o discutie cu domnul deputat Victor Ponta. Mihai e foarte bun! Da, am cazut in cap, stiu. Dar mi-a placut. A avut intrebari pertinente, din pacate mi s-a parut ca nu poate sa si urmareasca raspunsul (adica dupa ce punea o intrebare buna lasa invitatul sa spuna ce voia, uneori deviind de la subiect – mai multa atentie Mihai, nu te gandi la urmatoarea intrebare pana nu esti sigura ca invitatul a raspuns la prima!), dar per total m-a surprins foarte placut Mihai. Nu ma asteptam sa poata fi si putin sobru, stiindu-l topaind in clipuri cu gura pana la urechi. Felicitari, Mihai! Cat mai stau acasa (din cauza de cap spart), te voi urmari in fiecare dimineata!
(http://www.andressa.ro/2007/05/matinale.html)

TVMania

De asemenea Ruxandra Dinca, redactorul sef de la TV Mania vorbeste in editorialul de saptamana trecuta despre Mihai. In tot articolul! Ea spune la un moment dat:
“Ceea ce m-a uluit pe mine a fost vehemența și mai ales siguranța cu care Mihai povestea și analiza evenimentele pentru cele patru gazde feminine ale emisiunii (care, între noi fie vorba, l-au cam exasperat pe bietul om, cã vorbeau cam toate în același timp și nu-l lãsau sã-și ducã ideile la bun sfârșit). Åži explica Mihai cum s-a fãcut mitingul, cum a venit Stolojan „mother fu**er”, cum au încercat unii faza cu manipularea și altele asemenea. Pentru cineva ca mine, care a crescut cu Hi-Q și care încã își aduce aminte de „Inima mea/A rãmas/A rãmas la tine” și de emisiunile de varã de pe litoral, de la Antena 1, parcã, momentul a echivalat cu o micã revelație”
(multumesc Ruxandra!)

Apoi exista un articol intitulat “Un idealist care vrea sa schimbe Romania” in Revista Felicia:
“Mihai are 27 de ani, este celebru si are tot ce-si poate dori cineva. Foarte important este ca, in ciuda faptului ca l-a „pocnit” succesul la o varsta foarte frageda, nu s-a lasat ametit, ci gandeste extrem de profund si e foarte revoltat de ce se intampla in Romania. Mihai a povestit cum s-a hotarat sa incerce sa schimbe ceva in mentalitatea tinerilor.”

Fiecare dintre noi a facut o alegere, ramane doar sa inteleg alegerea facuta. Si daca tinerii nu iau atitudine pentru schimbare, atunci cine?

Vorbesc serios.

“Change the world” – Eric Clapton

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Mihai Sturzu, Antena2[/tags].